Libnet.ro
UNICEF

20:00

Liderul unei grupari de proxenenti, ce a obligat mai multe tinere se practice prostitutia la stada in Torino, a fost prins cand incerca sa fuga din tara

Adevărul Adevărul,
Liderul unei grupari de proxenenti, ce a obligat mai multe tinere se practice prostitutia la stada in Torino, a fost prins cand incerca sa fuga din tara

Constantin Ciuhan, de 41 de ani, din municipiul Suceava, a fost prins de politistii de frontiera din Vama Siret, in timp ce incerca sa iasa din tara. Acesta era dat in urmarire internationala dupa ce autoritatile italiene a emis pe numele sau un mandat european de arestare pentru proxenetism. Ciuhan a fost seful unei grupari de proxeneti, ce obliga mai multe tinere sa practice prostitutia la strada in Torino. continuă pe Adevărul

Trenul care transporta fanii lui Arsenal pentru deplasarea cu Burnley a lovit in plin mai multe vaci: 11 animale au fost ucise in coliziune, iar suporterii au pierdut meciul (FOTO)

Cel putin 11 vaci au fost ucise, iar alte 15 sunt disparute dupa ce trenul care se deplasa intre Aberdeen si King's Cross Londra a intrat in plin in mai multe vaci ce au patruns pe calea.

Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis avertizari Cod galben de ceata, valabile pentru mai multe judete din tara.

Atentie, soferi! Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Mai multe judete din tara se afla duminica dimineata, pana la ora 10. 00, sub Cod galben de ceata. Politistii recomanda soferilor sa fie prudenti si sa pastreze distanta regulamentara intre masini.

Mai multe televiziuni au fost inchise in Turcia pentru presupuse legaturi cu organizatii teroriste

Autoritatile turce au ordonat inchiderea a 12 televiziuni pentru presupuse legaturi cu organizatii teroriste sau grupari care ameninta securitatea nationala, informeaza The Associated Press, care citeaza agentia publica de stiri Anadolu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )