Libnet.ro
UNICEF

07:00

ANM: Cod galben de ceata pentru opt judete din Moldova si judetul Constanta

B1 B1,
ANM: Cod galben de ceata pentru opt judete din Moldova si judetul Constanta

Meteorologii au emis, vineri dimineata, atentionari de cod galben de ceata pentru opt judete din Moldova si pentru judetul Constanta, valabila pana la ora 14. Ceata se manifesta pe spatii relativ. continuă pe B1

AVERTIZARE Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis mai multe avertizari de cod galben de ceata, valabile pentru mai multe judete din tara.

Cod galben de ceata in noua judete

Meteorologii au emis atentionare de cod galben de ceata pentru noua judete din estul tarii, fenomenul determinand vizibilitate redusa sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie.

Noua judete, sub cod galben de ceata.

Noua judete se afla sub cod galben de ceata, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Pana la ora 08. 00, judetul Valcea, precum si drumurile europene si nationale aferente, se afla sub cod galben de ceata, care determina reducerea vizibilitatiii local sub 200 m si izolat sub 50 m. O alta avertizare meteo de ceata este valabila pana la ora 09. 00 si vizeaza judetele Neamt, Bacau, Vrancea, Vaslui si local in judetele Suceava, Botosani, Iasi, Galati; inclusiv drumurile nationale .

UPDATE. 11 judete, sub cod galben de ceata.

UPDATE: Codul galben de ceata in judetele Neamt, Bacau, Vrancea, Vaslui, Botosani si Galati si local in judetele Suceava si Iasi se prelungeste pana la ora 14. 00, informeaza ANM. Meteorologii anunta, in aceste zone, si burnita, chiciura si, izolat, depuneri de polei. De asemenea, pana la 11. 15, judetele Calarasi si Teleorman, sudul judetului Arges, precum si drumurile nationale si europene aferente si autostrada A1 se afla sub cod galben de ceata. Si judetul Harghita este sub cod galben de .

Cod galben de ceata in sase judete si Capitala.

Judetele Iasi, Vaslui, Galati, Bacau, Vrancea, Ilfov si Capitala se afla, joi, sub cod galben de ceata, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Prima avertizare de cod galben de ceata vizeaza judetele Iasi, Vaslui, Galati, Bacau, Vrancea, precum si drumurile nationale si europene aferente. Avertizarea este valabila intre orele 05:25 si 09:00. Vizibilitatea va scadea sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri si va fi burnita. Capitala si judetul Ilfov se afla sub cod galben de .

Cod galben de vant in Caras-Severin.

Judetul Caras - Severin se afla sub cod galben de vant, pana la ora 10. 00, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Se vor semnala intensificari ale vantului, care la rafala pot atinge si depasi izolat 55-65 km/h, iar la munte 80 -90 km/h, arata ANM. Cele mai afectate zone vor fi sudul si vestul judetului, inclusiv Resita, precum si zona de munte. Codul a fost instituit la ora 07.

AVERTIZARE METEO Cod galben de vant puternic in judetul Caras-Severin

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare de cod galben de vant puternic, valabila pentru judetul Caras-Severin, inclusiv pentru municipiul Resita.

Constantin Nita anunta un viitor ajutor de stat: Putem sa reducem cu 85% numarul de certificate verzi pentru marii consumatori din energie

Premierul Victor Ponta s-a declarat, la inceputul sedintei de Guvern de miercuri, multumit de faptul ca Parlamentul a respins cererea de reexaminare a presedintelui in cazul Legii privind reesalonarea acordarii de certificate verzi catre producatorii de energie regenerabila. In acest context, ministrul delegat pentru energie, Constantin Nita, a anuntat un ajutor de stat pentru marii consumatori de energie. Putem, pe baza aceste legi, sa reducem cu 85% numarul de certificate verzi pentru marii consumatori din energie, conform ultimei aprobari a Comisiei Europene, de la sfarsitul anului, spus Nita.

Nita: Numarul de certificate verzi pentru marii consumatori din energie poate fi redus cu 85%

Numarul de certificate verzi pentru marii consumatori din energie poate fi redus cu 85%, conform ultimelor aprobari ale Comisiei Europene de la sfarsitul anului, a afirmat, in Guvern, ministrul delegat pentru Energie, Constantin Nita.

JO 2014: Miliardarul Oleg Deripaska a facut un adapost pentru cainii maidanezi din Soci

Oligarhul rus Oleg Deripaska, unul dintre sustinatorii financiari ai Jocurilor Olimpice de la Soci, a facut un adapost pentru cainii maidanezi. Acesta se gaseste in afara statiunii care gazduieste editia cu numarul XXII a competitiei de iarna.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2729 seconds )