Libnet.ro
UNICEF

09:30

AVERTIZARE METEO Cod galben de vant puternic in judetul Caras-Severin

Adevărul Adevărul,
AVERTIZARE METEO Cod galben de vant puternic in judetul Caras-Severin

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare de cod galben de vant puternic, valabila pentru judetul Caras-Severin, inclusiv pentru municipiul Resita. continuă pe Adevărul

AVERTIZARE METEO Cod galben de ceata in trei judete din tara

Meteorologii au emis o avertizare Cod galben de ceata de scurta durata, ea fiind valabila pentru judetele Vrancea, Galati si Botosani.

METEO Cod galben de vant pentru judetul Satu Mare. Cinci judete din Moldova se afla sub avertizare de polei

Mai multe judete din tara se afla, luni dimineata, sub Cod galben de polei sau de vant. Cu toate acestea, specialistii anunta pentru luni si marti o vreme mai calda decat normalui acestei perioade, cu maxime ce pot ajunge pana la 12 grade vestul tarii).

Cod galben de vant in Caras-Severin.

Judetul Caras - Severin se afla sub cod galben de vant, pana la ora 10. 00, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Se vor semnala intensificari ale vantului, care la rafala pot atinge si depasi izolat 55-65 km/h, iar la munte 80 -90 km/h, arata ANM. Cele mai afectate zone vor fi sudul si vestul judetului, inclusiv Resita, precum si zona de munte. Codul a fost instituit la ora 07.

Cod galben de ceata in Dolj, Mehedinti si Valcea.

Judetele Dolj, Mehedinti si Valcea se afla sub cod galben de ceata, pana la ora 09. 00, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie. Se va semnala ceata care determina scaderea vizibilitatii local sub 200 m si izolat sub 50 m. Codul galben este valabil de la 05. 10 si, local, sunt afectate si municipiile Craiova, Dr. Tr. Severin si Rm. Valcea ), drumurile europene si judetene aferente judetelor.

METEO Mai multe judete din tara se afla luni sub Cod galben de ceata sau de vant

Mai multe judete din tara se afla, luni dimineata, sub Cod galben de ceata sau de vant. Din cauza cetii, vizibilitatea va scadea izolat sub 50 de metri. Cu toate acestea, specialistii anunta pentru luni si marti o vreme mai calda decat in mod normal in aceasta perioada cu maxime ce pot ajunge pana la 12 grade vestul tarii).

METEO Mai multe judete din tara se afla luni sub cod galben de ceata sau de vant

Mai multe judete din tara se afla, luni dimineata, sub cod galben de ceata sau de vant. Din cauza cetii, vizibilitatea va scadea izolat sub 50 de metri. Cu toate acestea, specialistii anunta pentru luni si marti o vreme mai calda decat in mod normal in aceasta perioada cu maxime ce pot ajunge pana la 12 grade vestul tarii).

ANM: Cod galben de vijelii in zona Dobrogei

Meteorologii au emis, luni, o atentionare cod galben de vijelii, valabila in zona Dobrogei. in intervalul orar 14:00-17:00, local in Dobrogea se vor semnala intensificari ale vantului ce pot atinge si depasi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,258 seconds )