Libnet.ro
UNICEF

09:30

ANM: Cod galben de ploi si grindina in Tulcea si Suceava

B1 B1,
ANM: Cod galben de ploi si grindina in Tulcea si Suceava

Agentia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, doua avertizari de cod galben de scurta durata, valabile pentru judetele Suceava si Tulcea. Agentia Nationala de Meteorologie a mai emis o avertizare de. continuă pe B1

Cod galben de ploi si grindina in judetul Suceava

Agentia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare de cod galben in jumatatea de vest a judetului Suceava, valabila in intervalul orar 13:15 - 14:15.

Cod galben de ploi si grindina in doua judete din tara

Agentia Nationala de Meteorologie ANM) a emis doua avertizari de cod galben de scurta durata, valabile pentru judetele Suceava si Tulcea.

Cod galben de ploi si vijelii in Bihor

Cod galben de ploi si vijelii in judetul Bihor. Pentru urmatoarea ora Administratia Nationala de Meteorologi a emis o avetizare in mai multe judete printre care si Bihorul.

COD GALBEN de ploi si grindina. Care sunt zonele afectate.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, sambata, o avertizare de cod galben de ploi si grindina, valabil in mai multe judete din tara, conform rtv. net. Intre orele 12. 50 si 14. 20 se vor semnala averse care vor depasi local 25 l/mp izolat grindina de dimensiuni mici si medii in judetul Maramures, zona delimitata de localitatile: Sighetu Marmatiei, Desesti, Budesti, Ocna Sugatag, Stramtura, Leordina, Bistra, Bocicoiu Mare. Intre orele 12. 55 si 14. 00 se vor semnala local cantitati de apa .

COD GALBEN de FURTUNA si GRINDINA. Vezi zonele afectate.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri, o avertizare cod galben de furtuna si grindina pentru mai multe zone ale tarii. Intre orele 14:10 si 15:40, in nord-vestul judetului Alba, mai ales in zona localitatilor Arieseni, Galda, Avram Iancu, Poiana Vadului, Vadu Motilor, Scarisoara, Albac, Horia, Bistra, Lupsa, se vor semnala descarcari electrice, grindina de dimensiuni medii, ploi cu caracter de aversa ce vor depasi 25 l/mp. Mai mult, meteorologii avertizeaza ca intensificarile .

Avertizare meteo. Cod galben de ploi pentru mai multe judete din tara

Meteorologii au emis, in cursul zilei, mai multe coduri galbene de ploi cu grindina, valabile pentru mai multe judete din tara.

ANM a emis cod galben de vijelii pentru cinci judete din tara

ANM a emis vineri mai multe avertizari nowcasting cod galben de vijelie pentru judetele Cluj, Bihor, Hunedoara, Suceava si Bacau. Potrivit meteorologilor, va ploua abundent in vestul judetului Cluj, in zona.

Cod galben de vijelii si ploi torentiale in Arges, Prahova, Buzau, Dambovita si Braila

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, o noua atentionare nowcasting cod galben de vijelii si ploi torentiale, valabila in judetelor Arges, Prahova, Buzau, Dambovita si Braila, valabila.

ANM a emis cod galben de vijelie pentru judetul Alba

ANM a emis vineri o avertizare nowcasting cod galben de vijelie pentru judetul Alba, valabila pana la ora 15:40. Potrivit meteorologilor, va ploua abundent in nord-vestul judetului Alba, mai ales in zona.

Cod galben de vijelii pentru judetele Timis, Bihor si Hunedoara

ANM a emis lui seara doua avertizari cod galben de vijelii pentru judetele Timis, Bihor si Hunedoara, valabile pana la ora 22:45. Potrivit meteorologilor, va ploua abundent in sudul si centrul judetului.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )