Libnet.ro
UNICEF

06:00

ANM: prognoza meteo pentru luna mai

România Liberă România Liberă,
ANM: prognoza meteo pentru luna mai

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) estimeaza ca, in luna mai 2016, temperaturile vor fi apropiate de normele climatologice pentru aceasta perioada. Va fi mai frig in nord si in centru, unde vom avea o temperatura medie de 14 grade Celsius, in conditiile in care temperatura medie multianuala este de 14,9 grade Celsius. continuă pe România Liberă

Vremea se strica! Prognoza meteo pentru weekend

Vremea va deveni in general instabila. Instabilitatea atmosferica se va manifesta prin innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale.

Competitiile afectate de excluderea TVR din EBU in luna mai. Cu ce sume a luat TVR drepturile sportive

Excluderea TVR din European Broadcasting Union, din cauza datoriilor istorice, afecteaza numai in luna mai difuzarea a trei competitii sportive. Site-ul specializat Paginademedia. ro prezinta competitiile care risca sa nu mai fie pe post din cauza excluderii din organismul european, dar si preturile cu care Televiziunea publica a achizitionat parte din competitii.

Barack Obama va vizita Hiroshima in luna mai a acestui an

Barack Obama va vizita Hiroshima dupa summit-ul G7 programat luna viitoare. Obama va vizita Hiroshima, aceasta fiind prima vizita a unui presedinte american in exercitiu in orasul japonez distrus de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )