Libnet.ro
UNICEF

20:00

Anomalii legate de nominalizarea lui Klaus Iohannis la functia de ministru de Interne si de vicepremier

Adevărul Adevărul,
Anomalii legate de nominalizarea lui Klaus Iohannis la functia de ministru de Interne si de vicepremier

Oare Crin Antonescu a luat in calcul anomaliile numirii lui Klaus Iohannis in Guvern? Daca ne gandim la cateva aspecte s-ar putea sa nu ne surprinda foarte tare de ce nu s-a ajuns inca la un acord in USL. Citeste mai multe aici!. continuă pe Adevărul

Victor Ponta despre nominalizarea lui Klaus Iohannis in Guvern: Avem o relatie foarte buna. Ar fi un mare castig

Premierul Victor Ponta, aflat la Soci, a declarat pentru TVR ca are o relatie foarte buna cu Klaus Iohannis, nominalizat de liberali la functia de ministru de Interne, si ca prezenta lui in Guvern ar fi un mare castig. Este prima reactie a premierului dupa nominalizarile facute vineri de PNL.

Mihai Sturzu, despre numirea lui Klaus Iohannis: Un castig pentru Executiv. Sa fim atenti sa nu dam munitie suplimentara lui Traian Basescu

Deputatul PSD Mihai Sturzu, presedintele Tineretului Social-Democrat, a catalogat nominalizarea lui Klaus Iohannis in functiile de vicepremier si ministru de Interne un castig pentru Executivul lui Victor Ponta, insa sustine ca trebuie lamurite aspecte juridice.

Klaus Iohannis, un viitor ministru de Interne cercetat de DNA si in procese cu ANI.

Klaus Iohannis, propunerea PNL pentru postul de ministru de Interne, a fost in centrul mai multor scandaluri. Cea mai veche acuzatie dateaza de pe vremea cand acesta ocupa functia de inspector scolar, presa aratand ca Iohannis ar fi fost implicat in trafic de copii. Astfel, actualul primar al Sibiului ar fi intermediat, pentru cetateni americani si canadieni, mai multe adoptii de copii din judetul Sibiu, despre care nu se mai stie nimic. Un alt scandal in care a aparut numele lui Iohannis este .

Klaus Iohannis, un ministru de opereta

Viteza cu care Victor Ponta s-a repezit sa accepte si sa laude prezenta in guvern a lui Klaus Iohannis are cauze mult mai adanci. Ministerul de Interne nu este ca orice alt minister. Aici se intalnesc interese de bani, servicii de informatii, influenta in teritoriu, secrete bine pazite, cat in zece alte ministere. O lume aparte, in care nu intri si pleci asa, cand ti se nazare.

Surse: Klaus Iohannis a acceptat nominalizarea ca vicepremier si ministru de Interne

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a acceptat, vineri, nominalizarea sa ca vicepremier si ministru de Interne, potrivit unor surse din conducereaPNL, citate de Mediafax. Liderii PNL i-au propus primarului.

Cine va deveni ministru de Interne? Klaus Iohannis a acceptat nominalizarea

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a acceptat, vineri, nominalizarea sa ca vicepremier si ministru de Interne, au declarat surse din conducerea PNL, potrivit Mediafax .

Klaus Iohannis nu alege inca intre functia de premier si ministru, insa reafirma ca va fi vicepremier: Voi face toti pasii ceruti de lege

Prim-vicepresedintele PNL Klaus Iohannis a anuntat, luni, la finalul sedintei USL, ca nu a decis inca daca va fi ministru sau primar, precizand si ca se va reitera subiectul functiei de vicepremier in cadrul.

Klaus Iohannis nu alege inca intre functia de primar si ministru, insa reafirma ca va fi vicepremier: Voi face toti pasii ceruti de lege

Prim-vicepresedintele PNL Klaus Iohannis a anuntat, luni, la finalul sedintei USL, ca nu a decis inca daca va fi ministru sau primar, precizand si ca se va reitera subiectul functiei de vicepremier in cadrul.

Din culisele sedintei PNL: Cum si-a calculat Crin Antonescu sahul la PSD cu ajutorul lui Klaus Iohannis

Crin Antonescu a facut vineri patru numiri de noi ministri prin care a reusit sa-si securizeze portofoliile de ministri pe care le detine PNL in Guvernul Ponta si sa inalture presiunile social-democratilor facute asupra partidului sau. Surse de la varful PNL au explicat pentru Hotnews. ro ca strategia lui Antonescu a fost calculata pas cu pas, gandita de cateva saptamani si il avea in centru pe Klaus Iohannis. O prestatie onorabila in Guvern a lui Iohannis ca vicepremier ar spori problemele pentru Victor Ponta in perspectiva prezidentialelor: liderul PSD ar avea de contracarat inca un potential candidat cu imagine excelenta. Prima reactie publica a unui apropiat al lui Victor Ponta fata de numirea lui Iohannis: Mihai Sturzu seful tineretului PSD) - Vor trebui lamurite cateva aspecte tehnice legate de structura Guvernului. trebuie verificat juridic si cat de posibila este si acea suspendare din functia de primar, sa nu ne trezim cu alte probleme juridice.

intalnire de urgenta a liderilor USL. Klaus Iohannis, presat sa renunte la Primaria Sibiului

Liderii USL participa la o intalnire de urgenta la Vila Lac 1, pe tema nominalizarii lui Klaus Iohannis pentru functia de vicepremier si ministru al Administratiei si Internelor. Primarul Sibiului este.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2509 seconds )