Libnet.ro
UNICEF

01:05

Antonescu, despre prezidentiale: Avem lucruri mai bune de facut in USL decat sa ne intrebam, pana in 2014, daca ne sustineti sau nu ne sustineti

B1 B1,
Antonescu, despre prezidentiale: Avem lucruri mai bune de facut in USL decat sa ne intrebam, pana in 2014, daca ne sustineti sau nu ne sustineti

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, la Sighetu Marmatiei, ca mai este mai bine de un pana la alegerile prezidentiale, precizand ca in acest timp nu este necesara preocuparea sustinerii. continuă pe B1

PSD: Rezultatele guvernarii USL sunt deja mult mai bune decat tot ce a obtinut guvernarea PDL

Purtatorul de cuvant al PSD, europarlamentarul Catalin Ivan, sustine ca rezultatele guvernarii USL sunt deja mult mai bune decat ceea ce a reusit sa obtina guvernarea PDL. El a declarat, vineri, intr-o .

Antonescu, despre tensiunile din USL: Sunt multe lucruri de clarificat pentru a putea merge mai departe

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a vorbit vineri, despre tensiunile din Uniunea Social Liberala in ceea ce priveste alegerile din 2016 pentru primari si presedinti de Consilii Judetene. Interventia acestuia vi.

Ce spune Antonescu despre sustinerea sa in USL la prezidentiale.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, la Sighetu Marmatiei, ca mai este mai bine de un pana la alegerile prezidentiale, precizand ca in acest timp nu este necesara preocuparea sustinerii unui candidat pentru batalia electorala in cadrul USL-ului, relateaza b1. ro. Eu sunt, in calitate de presedinte al partidului, interesat ca peste tot, in toate organizatiile noastre din toate localitatile tarii sa reusim sa ne unim fortele pentru ca exista mari batalii politice in curs. Prima .

Crin Antonescu despre Legea electorala: Daca Dragnea va dori sa discute Legea electorala, o fac, desi sunt alte urgente

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, sambata, la Sighetu Marmatiei, ca daca vicepremierul Liviu Dragnea va dori sa discute de indata Legea electorala o va face pentru domnia sa, desi sunt probleme mult mai urgente, precum Rosia Montana sau Codul Silvic. Liderul PNL a declarat, intr-o conferinta de presa, ca exista alte probleme mai importante si urgente decat modificarea legii electorale, precum Rosia Montana sau Codul Silvic, dar ca poate avea o discutie pe aceasta tema cu Liviu Dragnea, din respect si colegialitate.

Antonescu, despre condamnarea lui Voiculescu: PC nu se rezuma la Dan Voiculescu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat sambata ca sentinta de condamnare a lui Dan Voiculescu nu va afecta actiunile PSD sau USL, pentru ca alianta de centru-dreapta include PC, iar Voculescu este doar presedintele fondator al partidului.

Antonescu, despre tensiunile din USL: Stiu vreo 3 acte politice majore care s-au luat fara consultare in USL. E neplacut

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a vorbit vineri, despre tensiunile din Uniunea Social Liberala in ceea ce priveste alegerile din 2016 pentru primari si presedinti de Consilii Judetene. Interventia acestuia vi.

Care sunt cele mai bune pozitii ca sa ramai insarcinata

Unele femei sunt asa de norocoase, incat raman insarcinate inca de la prima incercare, altele, insa, au mai putin noroc si trebuie sa incerce mai multe luni la rand. Site-ul Sheknows. com stie care sunt cele mai.

Google anunta o schimbare majora a motorului de cautare si promite raspunsuri mai bune la cautari mai complexe

Google a anuntat un nou algoritm de cautare numit Hummingbird care reprezinta inca un pas catre transformarea motorului intr-unul conversational care poate raspunde la intrebari cat mai complexe. Este cea mai radicala schimbare a Google Search din 2010 incoace, iar Google poate raspunde la intrebari cat mai lungi direct in interfata sa, fara ca userul sa mai mearga spre alte pagini.

Plai 2013, unul din cele mai bune festivaluri de buzunar din Europa, a strans 10.000 de vizitatori

In cifre mai putin tipice, PLAI a insemnat si 60 de litri de cafea consumata de cei 80 de voluntari, 3 saptamani de pre-amenajare, 5 zile alocate strangerii constructiilor din lemn din Muzeul Satului Banatean.

Vodafone: Noi avem cel mai bun internet pe smartphone si modem in orase si in vecinatatea acestora

Oficialii Vodafone Romania, al doilea operator de telecomunicatii de pe piata locala, afirma ca au cel mai bun serviciu de date pe smartphone si date mobile broadband dintre toate retelele LTE/UMTS/GSM, in zonele metropolitane din Romania. Compania.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )