Libnet.ro
UNICEF

01:05

Antonescu, despre tensiunile din USL: Sunt multe lucruri de clarificat pentru a putea merge mai departe

B1 B1,
Antonescu, despre tensiunile din USL: Sunt multe lucruri de clarificat pentru a putea merge mai departe

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a vorbit vineri, despre tensiunile din Uniunea Social Liberala in ceea ce priveste alegerile din 2016 pentru primari si presedinti de Consilii Judetene. Interventia acestuia vi. continuă pe B1

Antonescu, despre tensiunile din USL: Stiu vreo 3 acte politice majore care s-au luat fara consultare in USL. E neplacut

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a vorbit vineri, despre tensiunile din Uniunea Social Liberala in ceea ce priveste alegerile din 2016 pentru primari si presedinti de Consilii Judetene. Interventia acestuia vi.

ROMEPS: Doar 2% din blocuri sunt izolate in prezent

Doar 2% din blocuri sunt izolate in prezent, in tara, potrivit datelor Asociatiei Producatorilor de Polistiren Expandat din Roma and 172;nia ROMEPS). Astfel, din aproximativ 900. 900 de blocuri existente in Romania, din care 8800 de blocuri sunt in Bucuresti 15% din total), doar aproximativ 1000 sunt izolate.

Antonescu: Subscriu la ideea ca sunt destule de clarificat in USL pentru a putea merge mai ...

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, la Satu Mare, ca subscrie la ideea liderului PSD Liviu Dragnea ca sunt destule lucruri de clarificat in interiorul USL pentru a putea merge mai departe, transmite Mediafax. Subscriu la ideea ca sunt destule lucruri de clarificat in interiorul Uniunii pentru ca sa putem merge mai departe asa cum ne-am angajat in fata cetatenilor Romaniei care ne-au dat votul, a declarat Antonescu. El a mentionat ca subiectul legat de legile electorale nu .

Ilie Sarbu: Apele din USL se vor linisti cand vine inghetul.

Senatorul PSD Ilie Sarbu a sustinut ca USL are un candidat la prezidentiale, el fiind Crin Antonescu. Sarbu a facut aceasta declaratie in contextul ca raspuns la o intrebare pusa de un jurnalist, care se referea la un interviu aparut in ziarul Gandul. CITITI SI: Crin Antonescu: Nu fac corespondenta prin presa cu domnul Ilie Sarbu Ilie Sarbu a recunoscut insa ca sunt ape tulburi in USL. Mai sunt ape tulburi, de obicei apele sunt tulburi primavara, acum sunt toamna. Se vor linisti cand vine .

Macovei: Daca esti politician din USL, nu este nicio problema sa fii si infractor.

Europarlamentarul PDL, Monica Macovei, sustine ca presedintele PNL, Crin Antonescu, vrea ca primarii, consilierii si presedintii de consilii judetene sa incalce legea si sa nu mai fie pedepsiti. Monica Macovei a scris pe blogul sau ca Antonescu este un bufon al politicii romanesti si a propus o lege de amnistie pentru cei condamnati pentru conflicte de interese, dar si introducerea unui recurs in interesul legii pentru scaparea primarilor incompatibili. Antonescu isi face calcule ca .

Ocupata cu razboaiele interne, opozitia nu profita de scandalurile din USL

Opozitia parlamentara nu a reusit sa puncteze deloc la capitolul imagine pe perioada disputei publice dintre liderii USL, Crin Antonescu si Victor Ponta. in PDL, disputele dintre cele doua aripi, vizibile si la ultimele alegeri interne, pare sa ocupe tot timpul si toate energiile.

Antonescu, despre alegerile partiale in varianta Ponta: Este greu de crezut ca toate procesele parlamentarilor se vor incheia intr-un timp rezonabil

Presedintele PNL,Crin Antonescu, a comentat, marti, subiectul organizarii alegerilor partiale pentru ocuparea locurilor vacantate in Parlament, spunand ca intelege varianta premierului Ponta privind o.

Antreprenorii si banii: Companiile din SUA sunt atat de creative fata de cele din Europa si Asia datorita finantarii

Majoritatea antreprenorilor care au acum afaceri de zeci de milioane de euro si-au lansat afacerile in anii 039;90 si au investit cateva milioane de lei ori mii de dolari/marci. bani imprumutati de la prieteni. Si toti recunosc ca de multe ori diferenta.

Ce a spus Ponta despre declaratiile din Franta privind Schengen.

Premierul Ponta considera ca ultimele declaratii ale politicienilor francezi privind aderarea Romaniei la spatiul Schengen trebuie privite in contextul campaniei electorale, aratand ca liderii opozitiei, ca si cei din Romania, mai baga un bat in roata, dar ca Romania este pregatita pentru aderare, transmite Mediafax. Luati-o incet, e campanie electorala. S-a terminat campania din Germania, incepe cea din Franta, ce sa facem. De aia sunt liderii opozitiei, ca si in Romania, sa mai bage si .

Victor Ponta despre declaratiile din Franta privind Schengen: Luati-o incet, este campanie electorala

Premierul Victor Ponta considera ca ultimele declaratii ale politicienilor francezi privind aderarea Romaniei la spatiul Schengen trebuie privite in contextul campaniei electorale, aratand ca liderii opozitiei, ca si cei din Romania, mai baga un bat in roata, dar ca Romania este pregatita pentru aderare, transmite Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )