Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce spune Antonescu despre sustinerea sa in USL la prezidentiale.

România Liberă România Liberă,
Ce spune Antonescu despre sustinerea sa in USL la prezidentiale.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, la Sighetu Marmatiei, ca mai este mai bine de un pana la alegerile prezidentiale, precizand ca in acest timp nu este necesara preocuparea sustinerii unui candidat pentru batalia electorala in cadrul USL-ului, relateaza b1. ro. Eu sunt, in calitate de presedinte al partidului, interesat ca peste tot, in toate organizatiile noastre din toate localitatile tarii sa reusim sa ne unim fortele pentru ca exista mari batalii politice in curs. Prima . continuă pe România Liberă

Antonescu, despre prezidentiale: Avem lucruri mai bune de facut in USL decat sa ne intrebam, pana in 2014, daca ne sustineti sau nu ne sustineti

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, la Sighetu Marmatiei, ca mai este mai bine de un pana la alegerile prezidentiale, precizand ca in acest timp nu este necesara preocuparea sustinerii.

Antonescu, despre tensiunile din USL: Stiu vreo 3 acte politice majore care s-au luat fara consultare in USL. E neplacut

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a vorbit vineri, despre tensiunile din Uniunea Social Liberala in ceea ce priveste alegerile din 2016 pentru primari si presedinti de Consilii Judetene. Interventia acestuia vi.

Antonescu, despre tensiunile din USL: Sunt multe lucruri de clarificat pentru a putea merge mai departe

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a vorbit vineri, despre tensiunile din Uniunea Social Liberala in ceea ce priveste alegerile din 2016 pentru primari si presedinti de Consilii Judetene. Interventia acestuia vi.

Antonescu, despre condamnarea lui Voiculescu: PC nu se rezuma la Dan Voiculescu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat sambata ca sentinta de condamnare a lui Dan Voiculescu nu va afecta actiunile PSD sau USL, pentru ca alianta de centru-dreapta include PC, iar Voculescu este doar presedintele fondator al partidului.

Antonescu, despre condamnarea lui Voiculescu: Alianta noastra include PC, iar PC nu se rezuma la Dan Voiculescu

Condamnarea primita de Dan Voiculescu nu va afecta PSD-ul sau USL-ul, a declarat, sambata, liderul PNL CrinAntonescu, precizand ca alianta de centru-dreapta include PartidulConservator, iar Voiculescu.

Ce spune Ponta despre initiativa PNL.

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, la Bistrita, ca nu sunt probleme in USL si ca proiectul parlamentarilor PNL e treaba Parlamentului, transmite Mediafax. Premierul, care a participat la Bistrita la inaugurarea unei noi sectii a producatorului de acumulatori auto Rombat Bistrita, a fost intrebat de jurnalisti daca sunt probleme in USL generate de proiectul de lege privind modificarea legii pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale depus de parlamentarii PNL, .

Crin Antonescu despre Legea electorala: Daca Dragnea va dori sa discute Legea electorala, o fac, desi sunt alte urgente

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, sambata, la Sighetu Marmatiei, ca daca vicepremierul Liviu Dragnea va dori sa discute de indata Legea electorala o va face pentru domnia sa, desi sunt probleme mult mai urgente, precum Rosia Montana sau Codul Silvic. Liderul PNL a declarat, intr-o conferinta de presa, ca exista alte probleme mai importante si urgente decat modificarea legii electorale, precum Rosia Montana sau Codul Silvic, dar ca poate avea o discutie pe aceasta tema cu Liviu Dragnea, din respect si colegialitate.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )