Libnet.ro
UNICEF

10:00

Antonescu despre prezidentiale: NU sunt candidatul PSD. ...

România Liberă România Liberă,
Antonescu despre prezidentiale: NU sunt candidatul PSD. ...

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri seara, la Antena 3, ca are incredere mai mica in Victor Ponta dupa episodul legat de Rosia Montana si ca o posibila candidatura la prezidentiale nu depinde numai de sustinerea PSD. Daca nota Guvernului ar fi 8, nici un ministru liberal nu ar avea sub 7, a punctat Crin Antonescu. Sunt nemultumit ca ministrul de Interne nu a discutat cu noi inainte de a propune legea privind noul Cod Rutier. Ministrii nu sunt niste politruci, adica oameni . continuă pe România Liberă

Razgandelile lui Crin Antonescu: Liderul PNL isi schimba declaratiile politice in functie de interese

Crin Antonescu se razgandeste cat ai zice candidat la prezidentiale. Presedintele PNL isi schimba parerile si declaratiile politice in functie de interesele electorale. Anul trecut, de exemplu, promitea.

Politic Show: Obsesia lui Antonescu pentru Cotroceni are consecinte economice; Liderul UDMR Covasna: Dorintele maghiarilor pe regionalizare nu sunt ascultate, e necesar referendum; Ponta: Parlamentarii au acces la documentul acordului cu FMI, dar actul n

Comisia juridica a Senatului va discuta in 18 septembrie cazul Vosganian. Comisia juridica a Senatului se va intruni in 18 septembrie, in sedinta secreta, pentru a studia materialul probator in cazul ministrului Varujan Vosganian. Purtatorul de cuvant al PSD ii da replica lui Antonescu: Sa ne pronuntam inainte ar fi un semn de demagogie politica. PSD se va pronunta oficial asupra proiectului Rosia Montana numai dupa ce va asculta toate partile implicate, a declarat purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan.

Vicepresedintele american Joe Biden ar fi refuzat o intalnire cu Crin Antonescu in SUA: Liderul PNL infirma (VIDEO)

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, ar fi solicitat recent curand o intrevedere vicepresedintele american Joe Biden, la Washington, insa Administratia Obama ar fi refuzat cererea acestuia, sustine jurnalistul.

Antonescu, despre relatia cu Victor Ponta: Suntem colegi de serviciu public

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri seara la Antena 3, ca are incredere mai mica in premierul Victor Ponta dupa episodul legat de Rosia Montana, mai mica inclusiv decat cea din momentul.

Antonescu, despre depagubirile in cazul Rosia Montana: Parlamentul nu va vota niciodata sub asemenea amenintari

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, ca Parlamentul nu va vota niciodata o lege precum cea privind Rosia Montana sub amenintari legate de eventualele despagubiri, precizand ca a facut un.

Antonescu: Dau Guvernului nota 8, iar ministrilor PNL dau nota 7

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri seara, la Antena 3, ca acorda activitatii Guvernului de pana in prezent nota 8, iar ministrilor PNL nota 7, reclamand lipsa de comunicare a acestora pe.

Antonescu, despre Rosia Montana: Premierul vrea acest proiect, dar nu si raspunderea

Crin Antonescu, presedintele Senatului si copresedintele USL, ofera lamuriri pentru Adevarul. ro cu privire la tensiunile din USL aparute pe fondul diferentelor de opinii din jurul proiectului minier de la Rosia Montana.

Crin Antonescu despre presiunile Rusiei asupra Republicii Moldova

Crin Antonescu, presedintele Senatului Romaniei si copresedintele USL, invitat astazi la Adevarul Live, a vorbit si despre ce ar trebui sa faca Romania in conditiile in care Rusia si-a intensificat presiunile asupra Republicii Moldova.

Crin Antonescu, despre protestele minerilor de la Rosia Montana: ii inteleg, dar o lege nu se face doar pentru un loc din tara

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat miercuri ca nu se considera vinovat pentru eventuala respingere in Parlament a proiectului minier de la Rosia Montana, precizand ca ii intelege pe minerii.

Crin Antonescu, despre protestele minerilor de la Rosia Montana: ii inteleg, dar o lege nu se face doar pentru un loc din tara (VIDEO)

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat miercuri ca nu se considera vinovat pentru eventuala respingere in Parlament a proiectului minier de la Rosia Montana, precizand ca ii intelege pe minerii.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )