Libnet.ro
UNICEF

14:30

Antonescu va discuta cu liderul minerilor de la Rosia Montana.

România Liberă România Liberă,
Antonescu va discuta cu liderul minerilor de la Rosia Montana.

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, ca va avea o intrevedere cu liderul sindical al confederatiei Meridian pe subiectul Rosia Montana, dar nu poate da curs solicitarilor minerilor de a se deplasa la Rosia Montana, transmite Mediafax. Antonescu a precizat ca intalnirea cu liderul confederatiei Meridian va avea loc joi. El a fost intrebat daca va merge personal la Rosia Montana, in conditiile in care minerii ar fi amenintat cu greva foamei. Astea sunt niste forme de . continuă pe România Liberă

Antonescu se va intalni cu liderul sindical al confederatiei Meridian privind Rosia Montana

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, astazi, ca va avea o intrevedere cu liderul sindical al confederatiei Meridian pe subiectul Rosia Montana, dar nu poate da curs solicitarilor minerilor de a se deplasa la Rosia Montana.

Crin Antonescu, despre protestele minerilor de la Rosia Montana: ii inteleg, dar o lege nu se face doar pentru un loc din tara

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat miercuri ca nu se considera vinovat pentru eventuala respingere in Parlament a proiectului minier de la Rosia Montana, precizand ca ii intelege pe minerii.

Crin Antonescu, despre protestele minerilor de la Rosia Montana: ii inteleg, dar o lege nu se face doar pentru un loc din tara (VIDEO)

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat miercuri ca nu se considera vinovat pentru eventuala respingere in Parlament a proiectului minier de la Rosia Montana, precizand ca ii intelege pe minerii.

Antonescu: Eu nu mai inteleg nimic din pozitiile pe care le are PSD-ul cu privire la Rosia Montana

Presedintele Senatului Crin Antonescu spune ca nu mai intelege pozitia PSD-ului privind proiectul de la Rosia Montana, dar aceste afirmatii nu reprezinta un atac la adresa colegilor din USL. Antonescu spune ca n.

Antonescu se cearta cu Ponta pentru Rosia Montana.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca nu a stiut ca statul roman va trebui sa plateasca despagubiri de doua miliarde de euro in cazul in care proiectul Rosia Montana nu va primi aviz favorabil in Parlament, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Aktualitatea, de pe B1 TV. Declaratia lui Antonescu este insa in contradictoriu cu afirmatiile premierului, care a spus ca a discutat cu liderul PNL despre posibilele despagubiri la care ar putea fi obligat statul .

Minerii blocati in subteran la Rosia Montana cer sa vina acolo Antonescu si liderii parlamentarilor

Minerii blocati in subteran la Rosia Montana refuza sa iasa la suprafata si cer sa vina acolo presedintele Senatului, Crin Antonescu, si liderii grupurilor parlamentare pentru a discuta despre situatia.

Antonescu: Constituirea Comisiei pe Rosia Montana nu are nicio legatura cu pozitia exprimata de mine

Presedintele Senatului, liderul PNL Crin Antonescu, a declarat, luni, ca ideea infiintarii comisiei speciale privind proiectul Rosia Montana nu are nicio legatura cu pozitia exprimata impotriva demararii proiectului, precizand ca el insusi a pledat.

Antonescu ii cere lui Ponta sa-si exprime pozitia fata de Rosia Montana.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a cerut, marti, ca PSD sa-si exprime public pozitia fata de proiectul de exploatare miniera de la Rosia Montana, relateaza Agerpres. Antonescu a spus ca solicita acest lucru pentru ca nu este corect ca vina asupra respingerii proiectului de lege sa fie atribuita PNL. Citeste si Antonescu: Parlamentarii PNL NU vor sustine proiectul de la Rosia Montana Pentru ca a nu spune nimic si a da vina pe liberali daca nu se face sau daca se face nu mi se pare corect, .

Crin Antonescu: Pozitia politica asumata de PNL este de a vota iMPOTRIVA proiectului privind Rosia Montana

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, luni seara, ca pozitia politica asumata de parlamentarii PNL este de a vota impotriva proiectului de lege privind Rosia Montana. Declaratia liderului liberal a vine.

Antonescu: Ponta niciodata nu mi-a spus ce riscam daca nu executam proiectul Rosia Montana

Presedintele Partidului National Liberal PNL), Crin Antonescu, a afirmat azi ca premierul Victor Ponta ar trebui sa explice cat costa tara noastra daca nu se face proiectul Rosia Montana si cine a angajat statul roman astfel incat sa se ajunga intr-o asemenea situatie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )