Libnet.ro
UNICEF

16:30

Minerii blocati in subteran la Rosia Montana cer sa vina acolo Antonescu si liderii parlamentarilor

Antena3 Antena3,
Minerii blocati in subteran la Rosia Montana cer sa vina acolo Antonescu si liderii parlamentarilor

Minerii blocati in subteran la Rosia Montana refuza sa iasa la suprafata si cer sa vina acolo presedintele Senatului, Crin Antonescu, si liderii grupurilor parlamentare pentru a discuta despre situatia. continuă pe Antena3

Minerii blocati in subteran, la Rosia Montana, sunt decisi sa isi petreaca noaptea acolo.

Cei 22 de mineri blocati in subteran la Rosia Montana refuza sa iasa la suprafata pe durata noptii, in timp ce majoritatea protestatarilor din centrul comunei s-au deplasat la intrarea in mina si intentioneaza sa isi petreaca si ei noaptea acolo, transmite Mediafax. Presedintele Sindicatului Viitorul Mineritului, Cristian Albu, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca a intrat in mina, miercuri seara, sa incerce sa ii convinga pe protestatari sa iasa la suprafata, insa nu a reusit. Cristian .

UPDATE 25 de mineri s-au blocat in subteran la Rosia Montana, nemultumiti de posibilitatea respingerii proiectului de exploatare. Altii 300 de localnici protesteaza in centrul comunei

25 de mineri de la Rosia Montana s-au blocat in subteran, protestand impotriva respingerii proiectului Rosia Montana Gold Corporation, anunta B1 TV. Locuitorii din zona cer locuri de munca si sustin ca acest proiect le-ar fi adus un venit stabil cu ajutorul caruia sa isi intretina copiii.

VIDEO 25 de mineri s-au blocat in subteran la Rosia Montana, nemultumiti de posibilitatea respingerii proiectului de exploatare. Altii 300 de localnici protesteaza in centrul comunei

25 de mineri de la Rosia Montana s-au blocat in subteran, protestand impotriva respingerii proiectului Rosia Montana Gold Corporation, anunta B1 TV. Locuitorii din zona cer locuri de munca si sustin ca acest proiect le-ar fi adus un venit stabil cu ajutorul caruia sa isi intretina copiii. Alti 300 de oameni - localnici, dar si angajati ai companiei miniere - protesteaza in centrul comunei, solicitand guvernantilor si parlamentarilor sa ia o decizie privind inceperea proiectului.

Protest la Rosia Montana: 25 de mineri s-au blocat in subteran, nemultumiti de respingerea proiectului de exploatare

25 de mineri de la Rosia Montana s-au blocat in subteran, protestand impotriva respingerii proiectului Rosia Montana Gold Corporation, anunta B1 TV. Locuitorii din zona cer locuri de munca si sustin ca acest proiect le-ar fi adus un venit stabil cu ajutorul caruia sa isi intretina copiii.

Manifestatii la Rosia Montana, pentru demararea proiectului de exploatare. 22 de mineri s-au blocat in subteran

Update 14. 54 - Numarul minerilor care s-au blocat miercuri in galeriile de la Rosia Montana si cer inceperea exploatarii aurului a crescut, astfel ca 22 de persoane nu mai vor sa iasa acum din.

Protest SPONTAN la ROSIA MONTANA: 25 de mineri s-au BLOCAT in SUBTERAN.

Sute de oameni au iesit din nou in strada la Rosia Montana pentru a protesta fata de lipsa de reactie a autoritatilor. Oamenii vor locuri de munca. 23 de ortaci s-au inchis in subteran. Ortacii spun ca nu vor inceta protestul pana autoritatile nu vor veni sa discute cu ei.

Antonescu va discuta cu liderul minerilor de la Rosia Montana.

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, ca va avea o intrevedere cu liderul sindical al confederatiei Meridian pe subiectul Rosia Montana, dar nu poate da curs solicitarilor minerilor de a se deplasa la Rosia Montana, transmite Mediafax. Antonescu a precizat ca intalnirea cu liderul confederatiei Meridian va avea loc joi. El a fost intrebat daca va merge personal la Rosia Montana, in conditiile in care minerii ar fi amenintat cu greva foamei. Astea sunt niste forme de .

VREM SA MUNCIM! Reactia oamenilor din Rosia Montana

Minerii din Rosia Montana si-au exprimat, in direct la emisiunea Sinteza Zilei, parerea despre protestele fata de proiectul Rosia Montana. Sa nu facem abstractie de oameni, oamenii conteaza, fac parte.

Cine a castigat batalia de la Rosia Montana

Nu e nicio surpriza ca Ion Iliescu nu a inteles nimic din protestele fata de Rosia Montana. Pe vremea sa, iesirile in strada se rezolvau cu minerii.

Protest la Rosia Montana: mineri de la RMGC si localnici cer aprobarea proiectului minier

Aproximativ 100 de persoane, angajati ai companiei Rosia Montana Gold Corporation si localnici din comuna, au initiat marti dimineata un protest spontan in zona centrala a localitatii. Oamenii solicita aprobarea proiectului de lege in Parlament si repornirea mineritului la Rosia Montana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )