Libnet.ro
UNICEF

19:30

Manifestatii la Rosia Montana, pentru demararea proiectului de exploatare. 22 de mineri s-au blocat in subteran

Antena3 Antena3,
Manifestatii la Rosia Montana, pentru demararea proiectului de exploatare. 22 de mineri s-au blocat in subteran

Update 14. 54 - Numarul minerilor care s-au blocat miercuri in galeriile de la Rosia Montana si cer inceperea exploatarii aurului a crescut, astfel ca 22 de persoane nu mai vor sa iasa acum din. continuă pe Antena3

Proteste la Rosia Montana, pentru demararea proiectului de exploatare

Un numar de 15 mineri s-au blocat miercuri in galeriile de la Rosia Montana si cer inceperea exploatarii aurului. intre timp, zeci de mineri, dar si alte persoane protesteaza la suprafata, pentru demararea.

Protest SPONTAN la ROSIA MONTANA: 25 de mineri s-au BLOCAT in SUBTERAN.

Sute de oameni au iesit din nou in strada la Rosia Montana pentru a protesta fata de lipsa de reactie a autoritatilor. Oamenii vor locuri de munca. 23 de ortaci s-au inchis in subteran. Ortacii spun ca nu vor inceta protestul pana autoritatile nu vor veni sa discute cu ei.

VIDEO Un deputat PC il ia la rost pe un localnic din Rosia Montana pentru ca nu l-a asteptat decent imbracat

Un localnic din Rosia Montana a fost certat, sambata, de deputatul conservator Cezar Cioata pentru felul in care era imbracat in momentul in care a primit o delegatie de parlamentari.

Prefectul de Alba: Parlamentarii sa vina la Rosia Montana pentru a cunoaste situatia de aici

Gheorghe Feneser, prefectul de Alba, aflat la Rosia Montana, le-a cerut parlamentarilor Romaniei sa mearga la fata locului pentru a cunoaste adevarata situatie a locuitorilor din acea zona. Daca se mai.

Prefectul de Alba: Parlamentarii sa vina la Rosia Montana pentru a cunoaste situatia de aici (VIDEO)

Gheorghe Feneser, prefectul de Alba, aflat la Rosia Montana, le-a cerut parlamentarilor Romaniei sa mearga la fata locului pentru a cunoaste adevarata situatie a locuitorilor din acea zona. Daca se mai.

Doi ministri, prezenti la dezbaterile pe Rosia Montana

Doi ministri sunt prezenti, marti, la dezbaterile din comisia de administratie pe tema proiectului de exploatare de la Rosia Montana. Este vorba despre ministrul Mediului, Rovana Plumb si cel al Culturii,.

Antonescu ii cere lui Ponta sa-si exprime pozitia fata de Rosia Montana.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a cerut, marti, ca PSD sa-si exprime public pozitia fata de proiectul de exploatare miniera de la Rosia Montana, relateaza Agerpres. Antonescu a spus ca solicita acest lucru pentru ca nu este corect ca vina asupra respingerii proiectului de lege sa fie atribuita PNL. Citeste si Antonescu: Parlamentarii PNL NU vor sustine proiectul de la Rosia Montana Pentru ca a nu spune nimic si a da vina pe liberali daca nu se face sau daca se face nu mi se pare corect, .

Crin Antonescu ii felicita pe manifestantii impotriva proiectului de la Rosia Montana si anti-maidanezi: Un semn de civism. / As merge pe o comisie mixta Senat -Camera pentru Rosia Montana. Proiectul poate trece intr-o luna

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, i-a felicitat duminica seara, intr-o emisiune la Digi 24, pe cei care ies in strada zilele acestea, in semn de protest atat fata de proiectul minier de la Rosia Montana cat si fata de problema cainilor comunitari. In primul rand ii felicit pentru ca o fac. Indiferent de tema pentru care iesi din strada, cata vreme o faci pasnici, e un semn de civism, afirma presedintele Senatului. El a adaugat ca in ceea ce priveste proiectul de lege privind Rosia Montana, exista mai multe variante, insa el ar merge pe a doua varianta, in sedinta birourilor reunite sa constituim o comisie mixta, Senat 65506; Camera Deputatilor, in scopul de a deschide dialogul cu cei care manifesta in strada, care au pozitii in mediul online, care in presa au pledat intr-un sens sau altul.

Peste 400 de persoane la Universitate, in a noua zi de proteste privind proiectul Rosia Montana

00 - Numarul persoanelor care protesteaza in Bucuresti luni seara, pentru a noua zi la rand, fata de proiectul de exploatare miniera de la Rosia Montana a crescut la peste 400, informeaza.

A 9-a zi de protest fata de proiectul Rosia Montana: Peste 400 de manifestanti in Capitala

Peste 400 de persoane protesteaza in Bucuresti luni seara, pentru a noua zi la rand, fata de proiectul de exploatare miniera de la Rosia Montana. Manifestantii se afla in zona fantanii de la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )