Libnet.ro
UNICEF

20:00

Protest la Rosia Montana: 25 de mineri s-au blocat in subteran, nemultumiti de respingerea proiectului de exploatare

Hotnews Hotnews,
 Protest la Rosia Montana: 25 de mineri s-au blocat in subteran, nemultumiti de respingerea proiectului de exploatare

25 de mineri de la Rosia Montana s-au blocat in subteran, protestand impotriva respingerii proiectului Rosia Montana Gold Corporation, anunta B1 TV. Locuitorii din zona cer locuri de munca si sustin ca acest proiect le-ar fi adus un venit stabil cu ajutorul caruia sa isi intretina copiii. continuă pe Hotnews

UPDATE 25 de mineri s-au blocat in subteran la Rosia Montana, nemultumiti de posibilitatea respingerii proiectului de exploatare. Altii 300 de localnici protesteaza in centrul comunei

25 de mineri de la Rosia Montana s-au blocat in subteran, protestand impotriva respingerii proiectului Rosia Montana Gold Corporation, anunta B1 TV. Locuitorii din zona cer locuri de munca si sustin ca acest proiect le-ar fi adus un venit stabil cu ajutorul caruia sa isi intretina copiii.

VIDEO 25 de mineri s-au blocat in subteran la Rosia Montana, nemultumiti de posibilitatea respingerii proiectului de exploatare. Altii 300 de localnici protesteaza in centrul comunei

25 de mineri de la Rosia Montana s-au blocat in subteran, protestand impotriva respingerii proiectului Rosia Montana Gold Corporation, anunta B1 TV. Locuitorii din zona cer locuri de munca si sustin ca acest proiect le-ar fi adus un venit stabil cu ajutorul caruia sa isi intretina copiii. Alti 300 de oameni - localnici, dar si angajati ai companiei miniere - protesteaza in centrul comunei, solicitand guvernantilor si parlamentarilor sa ia o decizie privind inceperea proiectului.

Protest SPONTAN la ROSIA MONTANA: 25 de mineri s-au BLOCAT in SUBTERAN.

Sute de oameni au iesit din nou in strada la Rosia Montana pentru a protesta fata de lipsa de reactie a autoritatilor. Oamenii vor locuri de munca. 23 de ortaci s-au inchis in subteran. Ortacii spun ca nu vor inceta protestul pana autoritatile nu vor veni sa discute cu ei.

Protest la Rosia Montana: mineri de la RMGC si localnici cer aprobarea proiectului minier

Aproximativ 100 de persoane, angajati ai companiei Rosia Montana Gold Corporation si localnici din comuna, au initiat marti dimineata un protest spontan in zona centrala a localitatii. Oamenii solicita aprobarea proiectului de lege in Parlament si repornirea mineritului la Rosia Montana.

Protestele continua la Rosia Montana: 15 mineri de la RMGC s-au baricadat in subteran

Angajati ai RMGC si localnici din Rosia Montanaa protesteaza din nou miercuri, 11 septembrie, fata de decizia politica referitoare la respingerea proiectului minier in Parlament. Minerii ameninta cu greva foamei, iar 15 dintre ei s-au blocat in subteran.

UPDATE Protestele continua la Rosia Montana: 15 mineri de la RMGC s-au baricadat in subteran

Angajati ai RMGC si localnici din Rosia Montanaa protesteaza din nou miercuri, 11 septembrie, impotriva deciziei politice referitoare la respingerea proiectului minier in Parlament. Minerii ameninta cu greva foamei, iar 15 dintre ei s-au blocat in subteran.

ROSIA MONTANA. Protestatarii din Iasi au BLOCAT circulatia tramvaielor.

Participantii la protestul din Iasi fata de proiectul minier de la Rosia Montana au blocat circulatia tramvaielor in Piata Unirii din oras, informeaza Mediafax. Manifestantii au deblocat in jurul orei 20. 45 circulatia rutiera pe bulevardul Copou, indreptandu-se catre centrul municipiului Iasi. Ajunsi in Piata Unirii, locul in care a inceput protestul, oamenii s-au asezat pe liniile de tramvai, blocand circulatia mijloacelor de transport in centrul orasului. Citeste si Cluj-Napoca:Peste 6.

Protest la Rosia Montana: Aproximativ 25 de mineri s-au blocat in subteran (VIDEO)

Aproximativ 25 de mineri de la Rosia Montana s-au blocat in subteran, protestand impotriva respingerii proiectului Rosia Montana Gold Corporation, relateaza B1 TV. Locuitorii din zona cer locuri de munca si sus.

Protest la Rosia Montana: mineri de la RMGC si localnici cer aprobarea proiectului minier

Aproximativ 100 de persoane, angajati ai companiei Rosia Montana Gold Corporation si localnici din comuna, au initiat marti dimineata un protest spontan in zona centrala a localitatii. Oamenii solicita aprobarea proiectului de lege si repornirea.

FOTO VIDEO Vocea Rosiei Montane la Cluj: Transmitem politicii macho: vrem Rosia Montana salvata!. 6.000 de manifestanti au blocat traficul

Sute de oameni oameni s-au adunat in centrul Clujului ca sa protesteze impotriva exploatarii de la Rosia Montana. in prima jumatate de ora de la inceperea protestului erau circa 1. Numarul lor a crescut la 6. 000 in jurul orei 19. in oras, traficul din zona centrala este blocat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )