Libnet.ro
UNICEF

20:30

UPDATE 25 de mineri s-au blocat in subteran la Rosia Montana, nemultumiti de posibilitatea respingerii proiectului de exploatare. Altii 300 de localnici protesteaza in centrul comunei

Hotnews Hotnews,
 UPDATE 25 de mineri s-au blocat in subteran la Rosia Montana, nemultumiti de posibilitatea respingerii proiectului de exploatare. Altii 300 de localnici protesteaza in centrul comunei

25 de mineri de la Rosia Montana s-au blocat in subteran, protestand impotriva respingerii proiectului Rosia Montana Gold Corporation, anunta B1 TV. Locuitorii din zona cer locuri de munca si sustin ca acest proiect le-ar fi adus un venit stabil cu ajutorul caruia sa isi intretina copiii. continuă pe Hotnews

VIDEO 25 de mineri s-au blocat in subteran la Rosia Montana, nemultumiti de posibilitatea respingerii proiectului de exploatare. Altii 300 de localnici protesteaza in centrul comunei

25 de mineri de la Rosia Montana s-au blocat in subteran, protestand impotriva respingerii proiectului Rosia Montana Gold Corporation, anunta B1 TV. Locuitorii din zona cer locuri de munca si sustin ca acest proiect le-ar fi adus un venit stabil cu ajutorul caruia sa isi intretina copiii. Alti 300 de oameni - localnici, dar si angajati ai companiei miniere - protesteaza in centrul comunei, solicitand guvernantilor si parlamentarilor sa ia o decizie privind inceperea proiectului.

Protest la Rosia Montana: 25 de mineri s-au blocat in subteran, nemultumiti de respingerea proiectului de exploatare

25 de mineri de la Rosia Montana s-au blocat in subteran, protestand impotriva respingerii proiectului Rosia Montana Gold Corporation, anunta B1 TV. Locuitorii din zona cer locuri de munca si sustin ca acest proiect le-ar fi adus un venit stabil cu ajutorul caruia sa isi intretina copiii.

Protest la Rosia Montana: Aproximativ 25 de mineri s-au blocat in subteran (VIDEO)

Aproximativ 25 de mineri de la Rosia Montana s-au blocat in subteran, protestand impotriva respingerii proiectului Rosia Montana Gold Corporation, relateaza B1 TV. Locuitorii din zona cer locuri de munca si sus.

Protest SPONTAN la ROSIA MONTANA: 25 de mineri s-au BLOCAT in SUBTERAN.

Sute de oameni au iesit din nou in strada la Rosia Montana pentru a protesta fata de lipsa de reactie a autoritatilor. Oamenii vor locuri de munca. 23 de ortaci s-au inchis in subteran. Ortacii spun ca nu vor inceta protestul pana autoritatile nu vor veni sa discute cu ei.

Manifestatii la Rosia Montana, pentru demararea proiectului de exploatare. 22 de mineri s-au blocat in subteran

Update 14. 54 - Numarul minerilor care s-au blocat miercuri in galeriile de la Rosia Montana si cer inceperea exploatarii aurului a crescut, astfel ca 22 de persoane nu mai vor sa iasa acum din.

15 mineri nu vor sa iasa din subteran, la Rosia Montana; le este teama ca isi vor pierde slujbele

Liderul Sindicatului Viitorul Mineritului de la Rosia Montana, Cristian Albu, afirma ca in subteran s-au blocat, miercuri, 15 mineri care lucrau in schimbul I in galerie, acestora fiindu-le teama ca isi vor pierde locurile de munca,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )