Libnet.ro
UNICEF

22:00

Antonescu, dupa desemnarea lui Iohannis pentru Presedintie: E un scor corect, normal. Ce voiati, sa nu voteze nimeni cu mine?

B1 B1,
Antonescu, dupa desemnarea lui Iohannis pentru Presedintie: E un scor corect, normal. Ce voiati, sa nu voteze nimeni cu mine?

Crin Antonescu a declarat, luni, dupa desemnarea lui Klaus Iohannis drept candidatul PNL pentru alegerile prezidentiale, ca votul a fost unul corect si normal. Toata lumea este multumita: domnul Iohannis pentru. continuă pe B1

Antonescu, dupa desemnarea lui Iohannis prezidentiabil al PNL: Toata lumea e multumita, inclusiv eu

Fostul presedinte al PNL Crin Antonescu a declarat, luni, dupa ce Delegatia Permanenta l-a desemnat pe actualul lider al partidului Klaus Iohannis drept candidat la prezidentiale din partea formatiunii, ca toata.

Klaus Iohannis, dupa desemnarea sa ca prezidentiabil al PNL: Urmeaza o cercetare sociologica pentru alegerea candidatului dreptei (VIDEO)

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, luni, dupa desemnarea sa drept candidat din partea PNL pentru alegerile prezidentiale, ca urmeaza sa se realizeze o cercetare sociologica pentru desemnarea.

Antonescu BOICOTEAZA sedinta lui Iohannis

Crin Antonescu si Klaus Iohannis sunt pe picior de razboi cu o zi inainte sa fie anuntat candidatul dreptei la prezidentiale. Cei doi ar fi trebuit sa se intalneasca in aceasta seara sa vada.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )