Libnet.ro
UNICEF

09:30

Antonescu, Hunor si Oprea nu au semnat plangerea impotriva lui Basescu

România Liberă România Liberă,
Antonescu, Hunor si Oprea nu au semnat plangerea impotriva lui Basescu

Liderii Crin Antonescu, Kelemen Hunor si Gabriel Oprea nu au semnat plangerea penala initiata de Gabriela Firea impotriva presedintelui Traian Basescu. continuă pe România Liberă

UDMR nu s-a decis daca va semna plangerea impotriva lui Basescu

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat, marti, ca grupul UDMR nu a decis daca va semna plangerea impotriva presedintelui Traian Basescu.

Senatul si-a suspendat sedinta pentru ca senatorii PSD sa semneze plangerea impotriva lui Basescu

Plenul Senatului a fost suspendat marti, dupa ce senatorii PSD au parasit sala de plen pentru a participa la o reuniune cu premierul Victor Ponta in care s-a semnat plangerea penala impotriva presedintelui.

Ponta a semnat plangerea impotriva lui Traian Basescu: Declaratiile presedintelui reprezinta cea mai mare lovitura data justitiei

Premierul Victor Ponta a semnat, marti, plangerea penala impotriva presedintelui Traian Basescu. Presedintele a dat o impersie foarte clara ca Traian Basescu este cel care controleaza justitia. Eu nu cred.

Ponta a semnat plangerea impotriva lui Traian Basescu: Declaratiile presedintelui reprezinta cea mai mare lovitura data justitiei (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a semnat, marti, plangerea penala impotriva presedintelui Traian Basescu. Presedintele a dat o impersie foarte clara ca Traian Basescu este cel care controleaza justitia. Eu nu cred.

Kelemen: Nu exista nicio obligatie a grupurilor UDMR de a semna plangerea impotriva lui Basescu

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a precizat, marti, ca sunt inacceptabile declaratiile presedintelui Basescu legate de Gabriela Firea si de sotul acesteia, dar ca de aici pana la plangere penala e cale.

Geoana, despre plangerea impotriva lui Basescu: Cine seamana vrajba, culege furtuna

Senatorul PSD Mircea Geoana a declarat, luni, despre decizia PSD de a depune o plangere penala impotriva presedintelui Traian Basescu, ca cine seamana vrajba, culege furtuna, fiind o reactie absolut.

Crin Antonescu: Nu am semnat plangerea penala impotriva lui Basescu, dar nu inseamna ca sunt complice al sau

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marti ca nu a semnat plangerea penala impotriva presedintelui Traian Basescu, la fel cum nici alti politicieni importanti, membri ai coalitiei guvernamentale, nu au facut-o, dar ca acest lucru nu inseamna ca ar fi complice al liderului de la Palatul Cotroceni, a carui atitudine o considera scandaloasa.

Antonescu spune ca nu a semnat plangerea penala impotriva lui Basescu, dar nici nu ii este complice acestuia

Presedintele liberal,CrinAntonescu, a declarat, marti, ca nu a semnat plangerea penala impotriva presedintelui Basescu, precizand ca asta nu il face un complice al sefului statului. Ca sa fie.

Ponta: Am finalizat PLANGEREA penala impotriva lui Basescu, se depune azi. Presedintele nu are voie sa ameninte un parlamentar

Update 13. 25 - Senatorul PSD Gabriela Firea a declarat, marti, ca plangerea penala impotriva presedintelui Basescu a fost redactata de avocatul ei, iar premierul Victor Ponta a anuntat ca a semnat.

Ponta a semnat primul plangerea penala impotriva lui Basescu

Plangerea penala impotriva presedintelui Traian Basescu a fost redactata, iar premierul Victor Ponta a fost primul care a semnat documentul.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )