Libnet.ro
UNICEF

09:00

UDMR nu s-a decis daca va semna plangerea impotriva lui Basescu

România Liberă România Liberă,
UDMR nu s-a decis daca va semna plangerea impotriva lui Basescu

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat, marti, ca grupul UDMR nu a decis daca va semna plangerea impotriva presedintelui Traian Basescu. continuă pe România Liberă

Kelemen: Nu exista nicio obligatie a grupurilor UDMR de a semna plangerea impotriva lui Basescu

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a precizat, marti, ca sunt inacceptabile declaratiile presedintelui Basescu legate de Gabriela Firea si de sotul acesteia, dar ca de aici pana la plangere penala e cale.

Parlamentarii, mobilizati de Ponta printr-un sms pentru a semna plangerea penala impotriva lui Basescu. Este cea mai mare lovitura data Justitiei

Deputatii si senatorii PSD, UNPR, PC si UDMR au primit in aceasta dimineata cate un sms prin care li s-a cerut sa nu absenteze de la intalnirea cu premierul Victor Ponta de la Palatul Parlamentului, au declarat pentru adevarul. ro surse parlamentare. Parlamentarii sunt chemati pentru a semna plangerea penala impotriva presedintelui Traian Basescu.

Deputatii si senatorii PSD, UNPR, PC si UDMR, mobilizati de Ponta pentru a semna plangerea penala impotriva lui Basescu

Deputatii si senatorii PSD, UNPR, PC si UDMR au primit in aceasta dimineata cate un sms prin care li s-a cerut sa nu absenteze de la intalnirea de la Palatul Parlamentului cu premierul Victor Ponta, au declarat pentru adevarul. ro surse parlamentare.

Gabriela Firea: Marti voi semna plangerea penala impotriva presedintelui pentru amenintare si santaj (VIDEO)

Gabriela Firea a declarat, luni seara, in cadrul emisiunii Butonul de panica de pe B1 TV, ca va depune marti plangerea penala la adresa presedintelui Traian Basescu pentru amenintare si santaj. Maine l.

Antonescu, Hunor si Oprea nu au semnat plangerea impotriva lui Basescu

Liderii Crin Antonescu, Kelemen Hunor si Gabriel Oprea nu au semnat plangerea penala initiata de Gabriela Firea impotriva presedintelui Traian Basescu.

Senatul si-a suspendat sedinta pentru ca senatorii PSD sa semneze plangerea impotriva lui Basescu

Plenul Senatului a fost suspendat marti, dupa ce senatorii PSD au parasit sala de plen pentru a participa la o reuniune cu premierul Victor Ponta in care s-a semnat plangerea penala impotriva presedintelui.

Ponta a semnat plangerea impotriva lui Traian Basescu: Declaratiile presedintelui reprezinta cea mai mare lovitura data justitiei

Premierul Victor Ponta a semnat, marti, plangerea penala impotriva presedintelui Traian Basescu. Presedintele a dat o impersie foarte clara ca Traian Basescu este cel care controleaza justitia. Eu nu cred.

Ponta a semnat plangerea impotriva lui Traian Basescu: Declaratiile presedintelui reprezinta cea mai mare lovitura data justitiei (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a semnat, marti, plangerea penala impotriva presedintelui Traian Basescu. Presedintele a dat o impersie foarte clara ca Traian Basescu este cel care controleaza justitia. Eu nu cred.

Geoana, despre plangerea impotriva lui Basescu: Cine seamana vrajba, culege furtuna

Senatorul PSD Mircea Geoana a declarat, luni, despre decizia PSD de a depune o plangere penala impotriva presedintelui Traian Basescu, ca cine seamana vrajba, culege furtuna, fiind o reactie absolut.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )