Libnet.ro
UNICEF

05:00

Antonescu, ignorat la receptia organizata de Ambasada SUA.

România Liberă România Liberă,
Antonescu, ignorat la receptia organizata de Ambasada SUA.

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a fost prezent, miercuri seara, la receptia organizata de Ambasada SUA de 4 Iulie la resedinta ambasadorului american, insa doar premierul Victor Ponta s-a aflat la tribuna si a tinut un discurs, scrie Mediafax. Presedintele Senatului, Crin Antonescu, nu s-a aflat la tribuna alaturi de Duane Butcher, insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA, si premierul Victor Ponta, el ramanand in spatele terasei resedintei ambasadorului american. Langa Antonescu s-au . continuă pe România Liberă

Ambasada SUA: Romanii vor putea sa calatoreasca fara vize in America, dar nu in urmatorii cativa ani

Romania va intra foarte curand in programul Visa Wainer, insa nu in urmatorii cativa ani, a anuntat, miercuri, insarcinatul cu afaceri al ambasadei SUA la Bucuresti, Duane Butcher. Sper ca.

Ambasada SUA: Visa Waiver nu e o oferta pentru tarile partenere. Trebuie respectate cerintele

Includerea in programul Visa Waiver nu este o oferta pentru tarile partenere, ci se bazeaza strict pe respectarea cerintelor legislatiei americane, declara intr-un interviu pentru Mediafax Duane Butcher, insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti, oficialul adaugand ca intelege frustrarea romanilor in legatura cu acest subiect.

Ambasada SUA: Visa Waiver nu e o oferta pentru tarile partenere, trebuie respectate cerintele. Accesul Romaniei va mai dura probabil cativa ani

Includerea in programul Visa Waiver nu este o oferta pentru tarile partenere, ci se bazeaza strict pe respectarea cerintelor legislatiei americane, declara intr-un interviu pentru Mediafax Duane Butcher, insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti, oficialul adaugand ca intelege frustrarea romanilor in legatura cu acest subiect. El a aratat ca accesul Romaniei in acest program va mai dura probabil cativa ani.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )