Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ambasada SUA: Visa Waiver nu e o oferta pentru tarile partenere, trebuie respectate cerintele. Accesul Romaniei va mai dura probabil cativa ani

Hotnews Hotnews,
 Ambasada SUA: Visa Waiver nu e o oferta pentru tarile partenere, trebuie respectate cerintele. Accesul Romaniei va mai dura probabil cativa ani

Includerea in programul Visa Waiver nu este o oferta pentru tarile partenere, ci se bazeaza strict pe respectarea cerintelor legislatiei americane, declara intr-un interviu pentru Mediafax Duane Butcher, insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti, oficialul adaugand ca intelege frustrarea romanilor in legatura cu acest subiect. El a aratat ca accesul Romaniei in acest program va mai dura probabil cativa ani. continuă pe Hotnews

Ambasada SUA: Visa Waiver nu e o oferta pentru tarile partenere. Trebuie respectate cerintele

Includerea in programul Visa Waiver nu este o oferta pentru tarile partenere, ci se bazeaza strict pe respectarea cerintelor legislatiei americane, declara intr-un interviu pentru Mediafax Duane Butcher, insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti, oficialul adaugand ca intelege frustrarea romanilor in legatura cu acest subiect.

Romaniei va mai avea de asteptat pentru a intra in programul Visa Waiver. Vezi de ce.

Insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti, Duane Butcher, a declarat, miercuri, ca accesul Romaniei in programul Visa Waiver va avea loc cel mai probabil peste cativa ani, informeaza Mediafax. Sper ca foarte curand, dar in mod real nu e vorba de urmatorii cativa ani. Asa cum stiti, am vazut o scadere constanta a ratei de refuz a solicitarilor de vize si aceasta ajuta Romania, dar in acelasi timp e nevoie si de unele schimbari legislative in SUA. Administratia de la Washington .

Includerea tarii noastre in Visa Waiver nu se va intampla in urmatorii cativa ani

Insarcinatul cu afaceri al Ambasadei Statelor Unite ale Americii SUA) la Bucuresti, Duane Butcher, a declarat, azi, ca accesul tari noastre in programul Visa Waiver nu va avea loc in urmatorii ani.

Antonescu, ignorat la receptia organizata de Ambasada SUA.

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a fost prezent, miercuri seara, la receptia organizata de Ambasada SUA de 4 Iulie la resedinta ambasadorului american, insa doar premierul Victor Ponta s-a aflat la tribuna si a tinut un discurs, scrie Mediafax. Presedintele Senatului, Crin Antonescu, nu s-a aflat la tribuna alaturi de Duane Butcher, insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA, si premierul Victor Ponta, el ramanand in spatele terasei resedintei ambasadorului american. Langa Antonescu s-au .

Ambasada SUA: Romanii vor putea sa calatoreasca fara vize in America, dar nu in urmatorii cativa ani

Romania va intra foarte curand in programul Visa Wainer, insa nu in urmatorii cativa ani, a anuntat, miercuri, insarcinatul cu afaceri al ambasadei SUA la Bucuresti, Duane Butcher. Sper ca.

Chropynska Strojirna face oferta pentru 26,7% din &171;Ramira &187; Baia Mare

Actionarul majoritar al Ramira Baia Mare simbol RMRA), Chropynska Strojirna AS, lanseaza o oferta publica de preluare obligatorie pentru actiunile RMRA pe care nu le detine, respectiv un pachet de 26,77%.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )