Libnet.ro
UNICEF

01:05

Includerea tarii noastre in Visa Waiver nu se va intampla in urmatorii cativa ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Includerea tarii noastre in Visa Waiver nu se va intampla in urmatorii cativa ani

Insarcinatul cu afaceri al Ambasadei Statelor Unite ale Americii SUA) la Bucuresti, Duane Butcher, a declarat, azi, ca accesul tari noastre in programul Visa Waiver nu va avea loc in urmatorii ani. continuă pe Ziarul Bursa

Ambasada SUA: Visa Waiver nu e o oferta pentru tarile partenere, trebuie respectate cerintele. Accesul Romaniei va mai dura probabil cativa ani

Includerea in programul Visa Waiver nu este o oferta pentru tarile partenere, ci se bazeaza strict pe respectarea cerintelor legislatiei americane, declara intr-un interviu pentru Mediafax Duane Butcher, insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti, oficialul adaugand ca intelege frustrarea romanilor in legatura cu acest subiect. El a aratat ca accesul Romaniei in acest program va mai dura probabil cativa ani.

Ambasada SUA: Visa Waiver nu e o oferta pentru tarile partenere. Trebuie respectate cerintele

Includerea in programul Visa Waiver nu este o oferta pentru tarile partenere, ci se bazeaza strict pe respectarea cerintelor legislatiei americane, declara intr-un interviu pentru Mediafax Duane Butcher, insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti, oficialul adaugand ca intelege frustrarea romanilor in legatura cu acest subiect.

Romaniei va mai avea de asteptat pentru a intra in programul Visa Waiver. Vezi de ce.

Insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti, Duane Butcher, a declarat, miercuri, ca accesul Romaniei in programul Visa Waiver va avea loc cel mai probabil peste cativa ani, informeaza Mediafax. Sper ca foarte curand, dar in mod real nu e vorba de urmatorii cativa ani. Asa cum stiti, am vazut o scadere constanta a ratei de refuz a solicitarilor de vize si aceasta ajuta Romania, dar in acelasi timp e nevoie si de unele schimbari legislative in SUA. Administratia de la Washington .

Ambasada SUA: Romanii vor putea sa calatoreasca fara vize in America, dar nu in urmatorii cativa ani

Romania va intra foarte curand in programul Visa Wainer, insa nu in urmatorii cativa ani, a anuntat, miercuri, insarcinatul cu afaceri al ambasadei SUA la Bucuresti, Duane Butcher. Sper ca.

Lectie intregii Romanii! Viitorul de nota 10 al tarii noastre isi spune povestea

Luni seara, la Antena 3, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, Mihai Gadea a stat de vorba cu copii frumosi si inteligenti. Sase dintre copiii extraordinari ai zilelor noastre au vorbit despre munca lor, despre.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )