Libnet.ro
UNICEF

23:00

Antonescu se intalneste cu romanii din Austria si cu presedintele Heinz Fischer.

România Liberă România Liberă,
Antonescu se intalneste cu romanii din Austria si cu presedintele Heinz Fischer.

Crin Antonescu va merge luni in Austria unde se va intalni cu presedintele Heinz Fischer, reprezentantii comunitatii romanesti din aceasta sara si cu industriasii austrieci. Liderul PNL va merge in Austria, la invitatia presedintelui Consiliului Federal, Michael Lampel. Programul vizitei oficiale include intalniri la nivel parlamentar, cu presedintele Consiliului National, Barbara Prammer, presedintele Consiliului Federal, Michael Lampel, cu reprezentanti ai Comisiei pentru afaceri europene . continuă pe România Liberă

Antonescu despre situatia din Ucraina: Este de salutat succesul fortelor democratice..

Antonescu, despre situatia din Ucraina: este un moment de importanta istorica. Este de salutat succesul fortelor democratice. Pentru Romania este un triplu interes fata de ceea ce se intampla in Ucraina. Este important ce se intampla in Ucraina, pentru Romania, atat ca tara vecina, ca membru al UE si membru NATO. Este esential sa aiba loc alegeri democratice. Sper ca toate formele de violenta, dintr-o directie sau alta, sa inceteze. Liderul PNL, Crin Antonescu, sustine o conferinta de presa .

Crin Antonescu, despre evenimentele din Ucraina: E un moment istoric la scara europeana (VIDEO)

Presedintele Senatului,CrinAntonescu, a vorbit, duminica seara, in cadrul unei conferinte de presa despre evenimentele ce au avut loc in ultimele zile in Ucraina, referindu-se la destituirea.

Schimbarea de putere de la Kiev aduce vesti proaste pentru romanii din Ucraina

Parlamentul ucrainean a decis azi abrogarea unei legi care permitea comunitatii romane foloseasca limba romana in afaceri, in scoli dar si in alte domenii. Astfel, romanii nu vor mai putea, spre.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2638 seconds )