Libnet.ro
UNICEF

16:00

Antonescu: Propun ca senatorii liberali sa se abtina la vot in cazul urmaririi penale a lui Varujan Vosganian

B1 B1,
 Antonescu: Propun ca senatorii liberali sa se abtina la vot in cazul urmaririi penale a lui Varujan Vosganian

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni dimineata, inaintea sedintei USL, ca va propune ca senatorii liberali sa se abtina la votul in cazul inceperii urmaririi penale a ministrului Economiei,. continuă pe B1

Antonescu: Voi propune ca senatorii liberali sa se abtina la vot in cazul lui Vosganian

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, in aceasta dimineata, inaintea sedintei USL, ca va propune ca senatorii liberali sa se abtina la votul in cazul inceperii urmaririi penale a ministrului Economiei, senatorul Varujan Vosganian, deoarece ar fi in mod simbolic intr-un conflict de interese, potrivit surselor de presa.

Antonescu: Toti senatorii PNL au votat in cazul Vosganian, daca ne abtineam noi se abtinea ...

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni seara, ca toti senatorii liberali au votat in cazul solicitarii de incepere a urmarii penale in cazul lui ministrului Varujan Vosganian, exprimandu-se impotriva, precizand ca a fond abandonata ideea abtinerii in urma discutiilor din USL, transmite Mediafax. Antonescu a fost intrebat de ce senatorii PNL au votat impotriva inceperii urmaririi penale impotriva lui Varujan Vosganian, in conditiile in care luni dimineata inaintea sedintei USL a .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )