Libnet.ro
UNICEF

14:00

Antonescu: Voi propune ca senatorii liberali sa se abtina la vot in cazul lui Vosganian

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Antonescu: Voi propune ca senatorii liberali sa se abtina la vot in cazul lui Vosganian

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, in aceasta dimineata, inaintea sedintei USL, ca va propune ca senatorii liberali sa se abtina la votul in cazul inceperii urmaririi penale a ministrului Economiei, senatorul Varujan Vosganian, deoarece ar fi in mod simbolic intr-un conflict de interese, potrivit surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Antonescu: Propun ca senatorii liberali sa se abtina la vot in cazul urmaririi penale a lui Varujan Vosganian

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni dimineata, inaintea sedintei USL, ca va propune ca senatorii liberali sa se abtina la votul in cazul inceperii urmaririi penale a ministrului Economiei,.

Crin Antonescu: Voi cere colegilor ca la Senat sa organizam o dezbatere serioasa despre starea justitiei

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat ca va cere ca in acest for legislativ sa se organizeze o dezbatere serioasa dspre starea justitiei. Presedintele PNL a apreciat ca s-ar putea ajunge si.

Antonescu: Voi cere o dezbatere in Senat despre starea justitiei. Vom invita presedintele tarii, premierul si procurorii sefi

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca va cere colegilor din Senat organizarea unei debateri despre starea justitiei din Romania, la care sa fie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2225 seconds )