Libnet.ro
UNICEF

22:00

Antonescu raspunde atacurilor lui Basescu: Pun declaratiile pe seama unei imbatraniri accelerate

Antena3 Antena3,
Antonescu raspunde atacurilor lui Basescu: Pun declaratiile pe seama unei imbatraniri accelerate

Crin Antonescu a raspuns atacurilor fara precedent lansate de Traian Basescu la adresa sa. Presedintele Romaniei a declarat ca Antonescu este nefrecventabil. Nefrecventabil inseamna un om pe care. continuă pe Antena3

Antonescu ii raspunde lui Basescu: Pun declaratiile pe seama unei imbatraniri accelerate.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti seara, la Antena 3, ca afirmatii lui Traian Basescu, in care sustinea ca presedintele Senatului este nefrecventabil, sunt incercari de a minti cetatenii. Nefrecventabil inseamna un om pe care omologii lui internationali evita sa il intalneasca, a spus Antonescu. In acest context, Crin Antonescu a amintit ca a avut intalniri oficiale cu omologul sau spaniol, cu speakerul Camerei Lorzilor, cu presedintele Senatului din Elvetia si ca .

Antonescu: Pun declaratiile lui Basescu pe seama unei imbatraniri accelerate.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti seara, la Antena 3, ca afirmatiile lui Traian Basescu sunt incercari de a minti cetatenii. Seful statului a spus, anterior, ca presedintele Senatului este nefrecventabil. Citeste si: Antonescu ii raspunde lui Basescu: Pastreaza restul, mai ia doua luni Nefrecventabil inseamna un om pe care omologii lui internationali evita sa il intalneasca, a spus Antonescu. In acest context, Crin Antonescu a amintit ca a avut intalniri oficiale cu .

Antonescu, despre iesirea lui Basescu: O comedie

Iesirea de luni a presedintelui Traian Basescu a fost o comedie, a apreciat copresedintele USL, Crin Antonescu, cat despre posibilatea prelungirii mandatului sefului statului, liderul liberalilor a spus ca aceas.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )