Libnet.ro
UNICEF

22:00

Antonescu: Reesalonarea creditelor nu a fost discutata in USL.

România Liberă România Liberă,
Antonescu: Reesalonarea creditelor nu a fost discutata in USL.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, sustine ca masura privind reesalonarea creditelor la banci nu a fost discutata in USL, declaratie sa fiind in contradictie cu aceea a premierului Victor Ponta, care a sustinut ca acest lucru s-a discutat in USL duminica seara, informeaza Mediafax. Nu s-a discutat nici in USL, nici in intalnirea PNL cu FMI, a declarat Crin Antonescu joi pentru Gandul. In schimb, premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca masura privind reesalonarea creditelor a fost . continuă pe România Liberă

Surse: Masura Guvernului de reesalonare a creditelor nu a fost discutata in USL

Masura anuntata de Guvern, in urma negocierilor cu reprezentantii FMI, de reesalonare a creditelor la banci nu a fost discutata la nivelul USL, au declarat joi pentru Mediafax surse din Uniune. Potrivit surselor citate, masura nu a fost discutata la nivelul USL, fiind promovata de Ministerul de Finante, condus de liberalul Daniel Chitoiu, prin intermendiului ministrului delegat pentru buget, Liviu Voinea.

VIDEO Contradictii in USL pe tema reesalonarii creditelor. Antonescu: Masura nu a fost discutata in USL/ Ponta: Am prezentat tehnic la USL ce s-a discutat cu FMI. E adevarat, e tehnic, poate nu se retine

UPDATE Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca a prezentat tehnic in USL tot ceea ce s-a discutat cu FMI, inclusiv despre acciza si reesalonarea creditelor. E adevarat, sunt masuri tehnice, poate nu se retin, a adaugat liderul PSD. Declaratia vine dupa ce atat presedintele PNL, Crin Antonescu, cat si prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, au declarat ca masura privind reesalonarea creditelor la banci nu a fost discutata in USL. Agentia de presa informase anterior, citand surse din Uniune, ca masura nu a fost discutata la nivelul USL, fiind promovata de Ministerul de Finante, condus de liberalul Daniel Chitoiu, prin intermendiului ministrului delegat pentru buget, Liviu Voinea.

Ponta il contrazice pe Antonescu: Am prezentat tehnic la USL ce s-a discutat cu FMI.

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca a prezentat tehnic intr-o sedinta USL tot ceea ce s-a discutat cu FMI, inclusiv despre acciza si reesalonarea creditelor. Presedintele PNL, Crin Antonescu, a sustinut ca masura privind reesalonarea creditelor la banci nu a fost discutata in USL.

Klaus Iohannis: Masura Guvernului de reesalonare a creditelor nu a fost discutata si agreata in PNL

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat miercuri seara la TVR ca masura Guvernului privind reesalonarea creditelor la banci nu a fost discutata si agreata in PNL. In opinia sa nu este o masura liberala si va solicita clarificari la.

O noua ciocnire in USL. Antonescu il contrazice pe Ponta: Nu am discutat in USL despre reesalonarea creditelor

Presedintele PNL, Crin Antonescu, sustine ca masura privind reesalonarea creditelor la banci sustinuta de Guvern nu a fost discutata in USL, declaratie sa fiind in contradictie cu aceea a premierului Victor.

Ponta a lamurit problema cu Antonescu: Am prezentat tehnic la USL tot ce s-a discutat cu FMI.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, dupa o intrevedere cu liderul PNL Crin Antonescu, ca a lamurit cu acesta si problema legata de reesalonarea creditelor, el aratand ca duminica seara, la reuniunea USL, era si chestia asta, dar prezentarea a fost tehnica. Noi am prezentat duminica seara un mandat de negociere in care era si chestia asta, dar probabil a fost o prezentare tehnica si au fost multe subiecte duminica seara. Am lamurit si faptul ca domnul Iohannis nu a .

Ponta ii raspunde lui Antonescu: Am prezentat in USL reesalonarea creditelor. E tehnic, poate nu se retine

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca el a prezentat tehnic in USL tot ceea ce s-a discutat cu FMI, inclusiv despre acciza si reesalonarea creditelor, adaugand ca e adevarat, sunt masuri tehnice, poate.

RATA LA JUMATATE. Iohannis spune ca masura NU a fost agreata in PNL

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat miercuri seara la TVR ca masura Guvernului privind reesalonarea creditelor la banci nu a fost discutata si agreata in PNL. In opinia sa nu este o masura liberala si va solicita clarificari la.

Ponta il contrazice pe Antonescu: Am prezentat tehnic la USL tot ce s-a discutat cu FMI.

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca a prezentat tehnic intr-o sedinta USL tot ceea ce s-a discutat cu FMI, inclusiv despre acciza si reesalonarea creditelor. Vreau sa lamurim foarte clar, ca a fost o mica neintelegere. Noi am discutat si am prezentat toate masurile cu FMI. E adevarat, sunt masuri tehnice, poate nu se retin intotdeauna foarte clar. Noi am prezentat tehnic tot ce am discutat cu FMI, a spus Ponta. Intrebat daca sustine, astfel, ca liderul liberal Crin Antonescu nu a .

Klaus Johannis despre injumatatirea ratelor la banci: Nu e o masura liberala. Surprinderea mea e ca nu a fost discutata in partid

Primarul Sibiului, prim-vicepresedintele PNL Klaus Johannis, a declarat, miercuri seara, la TVR, ca masura injumatarii ratelor la credite pentru cei cu venituri sub 1. 600 de lei nu e o masura liberala, el exprimandu-si surprinderea pentru faptul ca aceasta nu a fost discutata in partid. Declaratia lui Klaus Johannis vine in contextul in care ajutorul de stat pentru cei cu credite la banci si venituri mai mici de 1. 600 de lei este o initiativa a Ministerului Finantelor, condus de liberalul Daniel Chitoiu.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )