Libnet.ro
UNICEF

00:08

Ponta ii raspunde lui Antonescu: Am prezentat in USL reesalonarea creditelor. E tehnic, poate nu se retine

Antena3 Antena3,
Ponta ii raspunde lui Antonescu: Am prezentat in USL reesalonarea creditelor. E tehnic, poate nu se retine

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca el a prezentat tehnic in USL tot ceea ce s-a discutat cu FMI, inclusiv despre acciza si reesalonarea creditelor, adaugand ca e adevarat, sunt masuri tehnice, poate. continuă pe Antena3

Antonescu: Reesalonarea creditelor nu a fost discutata in USL.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, sustine ca masura privind reesalonarea creditelor la banci nu a fost discutata in USL, declaratie sa fiind in contradictie cu aceea a premierului Victor Ponta, care a sustinut ca acest lucru s-a discutat in USL duminica seara, informeaza Mediafax. Nu s-a discutat nici in USL, nici in intalnirea PNL cu FMI, a declarat Crin Antonescu joi pentru Gandul. In schimb, premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca masura privind reesalonarea creditelor a fost .

O noua ciocnire in USL. Antonescu il contrazice pe Ponta: Nu am discutat in USL despre reesalonarea creditelor

Presedintele PNL, Crin Antonescu, sustine ca masura privind reesalonarea creditelor la banci sustinuta de Guvern nu a fost discutata in USL, declaratie sa fiind in contradictie cu aceea a premierului Victor.

Ponta: Antonescu a fost prezent la toate discutiile din USL. Am avut mandat total din partea Uniunii

Premierul Victor Ponta a declarat joi, dupa sedinta conducerii Partidului Social Democrat, ca masura privind reesalonarea creditelor, criticata de liberali, a fost asumata de comun acord in cadrul USL, iar liderul PNL Crin Antonescu a fost prezent la toate discutiile pe aceasta tema.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )