Libnet.ro
UNICEF

00:08

Ponta il contrazice pe Antonescu: Am prezentat tehnic la USL tot ce s-a discutat cu FMI.

România Liberă România Liberă,
Ponta il contrazice pe Antonescu: Am prezentat tehnic la USL tot ce s-a discutat cu FMI.

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca a prezentat tehnic intr-o sedinta USL tot ceea ce s-a discutat cu FMI, inclusiv despre acciza si reesalonarea creditelor. Vreau sa lamurim foarte clar, ca a fost o mica neintelegere. Noi am discutat si am prezentat toate masurile cu FMI. E adevarat, sunt masuri tehnice, poate nu se retin intotdeauna foarte clar. Noi am prezentat tehnic tot ce am discutat cu FMI, a spus Ponta. Intrebat daca sustine, astfel, ca liderul liberal Crin Antonescu nu a . continuă pe România Liberă

Ponta il contrazice pe Antonescu: Am prezentat tehnic la USL ce s-a discutat cu FMI.

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca a prezentat tehnic intr-o sedinta USL tot ceea ce s-a discutat cu FMI, inclusiv despre acciza si reesalonarea creditelor. Presedintele PNL, Crin Antonescu, a sustinut ca masura privind reesalonarea creditelor la banci nu a fost discutata in USL.

Ponta a lamurit problema cu Antonescu: Am prezentat tehnic la USL tot ce s-a discutat cu FMI.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, dupa o intrevedere cu liderul PNL Crin Antonescu, ca a lamurit cu acesta si problema legata de reesalonarea creditelor, el aratand ca duminica seara, la reuniunea USL, era si chestia asta, dar prezentarea a fost tehnica. Noi am prezentat duminica seara un mandat de negociere in care era si chestia asta, dar probabil a fost o prezentare tehnica si au fost multe subiecte duminica seara. Am lamurit si faptul ca domnul Iohannis nu a .

Ponta: Am prezentat tehnic la USL ce s-a discutat cu FMI

Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, ca in USL a prezentat tehnic tot ceea ce s-a discutat cu FMI, inclusiv despre acciza si reesalonarea creditelor.

Ponta ii raspunde lui Antonescu: Am prezentat in USL reesalonarea creditelor. E tehnic, poate nu se retine

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca el a prezentat tehnic in USL tot ceea ce s-a discutat cu FMI, inclusiv despre acciza si reesalonarea creditelor, adaugand ca e adevarat, sunt masuri tehnice, poate.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )