Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta: Am prezentat tehnic la USL ce s-a discutat cu FMI

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponta: Am prezentat tehnic la USL ce s-a discutat cu FMI

Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, ca in USL a prezentat tehnic tot ceea ce s-a discutat cu FMI, inclusiv despre acciza si reesalonarea creditelor. continuă pe Ziarul Bursa

Ponta il contrazice pe Antonescu: Am prezentat tehnic la USL ce s-a discutat cu FMI.

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca a prezentat tehnic intr-o sedinta USL tot ceea ce s-a discutat cu FMI, inclusiv despre acciza si reesalonarea creditelor. Presedintele PNL, Crin Antonescu, a sustinut ca masura privind reesalonarea creditelor la banci nu a fost discutata in USL.

Ponta il contrazice pe Antonescu: Am prezentat tehnic la USL tot ce s-a discutat cu FMI.

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca a prezentat tehnic intr-o sedinta USL tot ceea ce s-a discutat cu FMI, inclusiv despre acciza si reesalonarea creditelor. Vreau sa lamurim foarte clar, ca a fost o mica neintelegere. Noi am discutat si am prezentat toate masurile cu FMI. E adevarat, sunt masuri tehnice, poate nu se retin intotdeauna foarte clar. Noi am prezentat tehnic tot ce am discutat cu FMI, a spus Ponta. Intrebat daca sustine, astfel, ca liderul liberal Crin Antonescu nu a .

Ponta a lamurit problema cu Antonescu: Am prezentat tehnic la USL tot ce s-a discutat cu FMI.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, dupa o intrevedere cu liderul PNL Crin Antonescu, ca a lamurit cu acesta si problema legata de reesalonarea creditelor, el aratand ca duminica seara, la reuniunea USL, era si chestia asta, dar prezentarea a fost tehnica. Noi am prezentat duminica seara un mandat de negociere in care era si chestia asta, dar probabil a fost o prezentare tehnica si au fost multe subiecte duminica seara. Am lamurit si faptul ca domnul Iohannis nu a .

Ponta ii raspunde lui Antonescu: Am prezentat in USL reesalonarea creditelor. E tehnic, poate nu se retine

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca el a prezentat tehnic in USL tot ceea ce s-a discutat cu FMI, inclusiv despre acciza si reesalonarea creditelor, adaugand ca e adevarat, sunt masuri tehnice, poate.

VIDEO Contradictii in USL pe tema reesalonarii creditelor. Antonescu: Masura nu a fost discutata in USL/ Ponta: Am prezentat tehnic la USL ce s-a discutat cu FMI. E adevarat, e tehnic, poate nu se retine

UPDATE Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca a prezentat tehnic in USL tot ceea ce s-a discutat cu FMI, inclusiv despre acciza si reesalonarea creditelor. E adevarat, sunt masuri tehnice, poate nu se retin, a adaugat liderul PSD. Declaratia vine dupa ce atat presedintele PNL, Crin Antonescu, cat si prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, au declarat ca masura privind reesalonarea creditelor la banci nu a fost discutata in USL. Agentia de presa informase anterior, citand surse din Uniune, ca masura nu a fost discutata la nivelul USL, fiind promovata de Ministerul de Finante, condus de liberalul Daniel Chitoiu, prin intermendiului ministrului delegat pentru buget, Liviu Voinea.

UPDATE. Ponta, discutii cu Isarescu despre acordul cu FMI.

Victor Ponta a declarat, joi, ca a discutat cu Mugur Isarescu despre acordul cu FMI si injumatatirea ratei la credite. --- Premierul Victor Ponta se afla la sediul Bancii Nationale a Romaniei, unde are o discutie cu guvernatorul Mugur Isarescu, la care participa insa si ministrul Finantelor, Daniel Chitoiu, precum si conducerea Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), relateaza Mediafax, citand surse oficiale. Citeste si: Isarescu, spre deosebire de Ponta, nu cunoaste tari in .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )