Libnet.ro
UNICEF

20:00

Antonescu vrea sa faca parte din Comisia de politica externa a Senatului

Antena3 Antena3,
Antonescu vrea sa faca parte din Comisia de politica externa a Senatului

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca ar dori sa faca parte din Comisia de politica externa a Senatului, dupa ce a renuntat la sefia acestei camere. Antonescu a fost intrebat in. continuă pe Antena3

Antonescu vrea sa faca parte din Comisia de politica externa a Senatului.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca ar dori sa faca parte din Comisia de politica externa a Senatului, informeaza Mediafax. Antonescu a fost intrebat in ce comisie de specialitate ar dori sa faca parte pe viitor, de vreme ce a renuntat la pozitia de presedinte al Senatului. Liderul PNL a raspuns ca isi doreste sa faca parte din Comisia de politica externa.

Ianukovici: Crimeea nu va mai face parte din Ucraina.

Fostul presedinte ucrainean Viktor Ianukovici a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca Executivul de la Kiev blocheaza guvernarea si ca, intrucat Crimeea nu va mai face parte din Ucraina, oamenii au nevoie de liniste si pace. Citeste si: Franta ameninta Rusia cu noi sanctiuni Cateva din declaratiile lui Viktor Ianukovici: - Aceia care au fost de acord sa-si impuste proprii cetateni trebuie pedepsiti. - Crimeea urmeaza sa nu mai faca parte din Ucraina, ucrainenii au nevoie de .

Mihai Stoica vrea sa iasa din inchisoare.

Managerul clubului de fotbal Steaua, Mihai Stoica, vrea sa iasa din inchisoare. El sustine ca faptele pentru care a fost condamnat s-au prescris, conform B1 TV. Citeste si: Avocatul lui Jean Padureanu vrea intreruperea executarii pedepsei din motive medicale.

Jose Manuel Barroso vrea rezolvarea crizei din Ucraina prin solutii pasnice.

Jose Manuel Barroso, presedintele Comisiei Europene, insista asupra unei solutii pasnice pentru rezolvarea crizei din Ucraina. El a declarat la Atena ca Europa nu vrea o confruntare pe acest subiect, conform Mediafax. Rostind cuvantul pace de cel putin zece ori, Barroso, care participa la Atena la cel de-al saselea summit al regiunilor si oraselor, a explicat ca scopul Uniunii Europene pentru Ucraina este foarte clar: este pace, stabilitate si prosperitate. Nu avem nicio ambitie .

Viktor Ianukovici: Crimeea nu va mai face parte din Ucraina

Viktor Ianukovici s-a declarat, marti, presedintele legitim al Ucrainei si a promis ca se va intoarce in curand la Kiev. Totodata, fostul lider ucrainean a declarat ca oamenii din Crimeea au nevoie de.

Viktor Ianukovici anunta ca se va intoarce la Kiev si sustine ca de acum Crimeea nu va mai face parte din Ucraina

Viktor Ianukovici s-a declarat, marti, presedintele legitim al Ucrainei si a promis ca se va intoarce in curand la Kiev. Totodata, fostul lider ucrainean a declarat ca oamenii din Crimeea au nevoie de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )