Libnet.ro
UNICEF

19:00

Antrenorul Serenei Williams o lauda pe Halep: E cea mai buna din lume

Adevărul Adevărul,
Antrenorul Serenei Williams o lauda pe Halep: E cea mai buna din lume

Simona Halep a fost invinsa de Serena Williams in semifinalele de la Miami, dar a cules numai laude prin evolutia ei extraordinara. continuă pe Adevărul

Williams vs Halep, cea mai puternica rivalitate din WTA. Reactii pe Twitter, dupa semifinala de la Miami

Meciul dintre Simona Halep si Serena Williams, din semifinalele turneului de la Miami, un adevarat clasic al tenisului, a fost intens dezbatut pe retelele de socializare. Printre cei mai activi internauti s-a numarat si Chris Evert, fosta jucatoare de tenis.

Liga Campionilor handbal: Cristina Neagu, cea mai buna marcatoare din Europa

Cristina Neagu, care evolueaza pentru Buducnost Podgorica Muntenegru), a devenit golgheterul Ligii Campionilor, cu 88 de reusite, dupa victoria echipei sale in fata danezelor de la Viborg HK.

Cum se umple borsul acasa - cea mai buna reteta si ingredientele speciale care il fac gustos si foarte sanatos

Deliciosul bors care da gust ciorbelor romanesti este un ingredient cu numeroase virtuti terapeutice. Un tonic excelent, recomandat in numeroase afectiuni, borsul din tarate de grau este cu atat mai apreciat daca este facut in casa. Eliminam astfel aditivii sau E-urile ce ar putea fi adaugate in borsul comercializat, iar reteta nu este nici pe departe una complicata.

Simona Halep - Serena Williams la Miami. Ce crede antrenorul Serenei despre Simona

Simona Halep a pierdut in fata Serenei Williams, in semifinalele Miami Open, insa modul admirabil in care a luptat in acest meci a starnit apercieri din toata lumea.

Simona Halep: Serena Williams este mai buna ca mine. Am de invatat multe lucruri de la ea

Simona Halep a tinut-o pe teren doua ore si opt minute pe Serena Williams in semifinalele turneului Premier Mandatory de la Miami. In cele din urma, jucatoarea noastra a fost invinsa cu 7-5 in decisiv. Serena Williams este mai buna ca mine. Am de invatat multe lucruri de la ea. Sunt o fana a Serenei de mult timp. Ii respect cariera si o respect pe ea, a precizat Simona dupa infrangerea de vineri. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

Simona Halep, vazuta ca marea rivala a Serenei Williams in presa internationala

Simona Halep este prezentata de presa internationala ca posibila mare rivala a Serenei Williams, liderul WTA, notand ca meciul celor doua din semifinalele Miami Open, cand Simona Halep a fost invinsa de Williams, a fost epic si un test dur pentru.

VIDEO Meciul anului in tenis: Loviturile fantastice ale Simonei Halep si Serenei Williams

Miami 2015 s-a incheiat pentru Simona Halep, cap de serie numarul 3, in faza semifinalelor, insa romanca a reusit, impreuna cu Serena Williams, sa faca cel mai spectaculos meci al anului 2015.

LIGA CAMPIONILOR Vot pentru echipa All Star: HCM Baia Mare are 6 nominalizari. Doua la categoria cea mai buna tanara jucatoare

Participarea HCM Baia Mare in Liga Campionilor este de bun augur. Baimarenii iubitori de handball au ocazia sa isi voteze online favoritele pentru echipa All Star a sezonului 2014-2015 din Liga Campionilor.

Poate cea mai utila aplicatie Microsoft Office: Faci din telefon un scanner foarte bun [VIDEO]

Microsoft Office Lens este una dintre cele mai utile si eficiente aplicatii create de companie, iar acum o poti folosipe Android si iPhone. Microsoft Office Lens a fost o aplicatie exclusiva pentru Windows Phone, pana acum, si era un motiv suficient de bun pentru a alege aceste telefoane, daca aveai nevoie de un scanner portabil. [] Poate cea mai utila aplicatie Microsoft Office: Faci din telefon un scanner foarte bun [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cea mai scurta eclipsa totala de Luna din ultimii 100 de ani. Cum s-a vazut luna sangerie

Astazi, a avut loc cea mai scurta eclipsa totala de Luna din ultima suta de ani. Eclipsa totala s-a produs la ora 15. 00, ora Romaniei, iar Luna a fost complet acoperita de conul de umbra al Pamantului timp de.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )