Libnet.ro
UNICEF

10:00

Anul scolar 2015-2016: vacanta de iarna mai lunga si subventii la manunale de liceu

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Anul scolar 2015-2016: vacanta de iarna mai lunga si subventii la manunale de liceu

Noul an scolar, in care sunt inscrisi peste trei milioane de elevi, are peste 170 de zile de cursuri, o vacanta de iarna mai lunga cu o saptamana, aceleasi examene la Evaluarea Nationala si Bacalaureat, iar pentru prima data, liceenii din clasele. continuă pe Wall-Street Ro

PRIMA ZI DE SCOALA. 3 milioane de elevi sunt asteptati la cursuri. Noutatile anului scolar 2015-2016

Clopotelul suna astazi pentru trei milioane de elevi din intreaga tara. Nu toate scolile sunt insa pregatite sa-i primeasca in noul an. Mii de elevi vor fi nevoiti sa invete in alt.

FSLI: Prelungirea cu o saptamana a vacantei de iarna, benefica pentru elevi si cadrele didactice

Prelungirea cu o saptamana a vacantei de iarna si amanarea cu o saptamana a incheierii cursurilor din anul scolar 2015-2016 este o masura benefica atat pentru elevi, cat si pentru cadrele didactice, sustin reprezentantii Federatiei Sindicatelor Libere.

FSLI: Prelungirea cu o saptamana a vacantei de iarna, benefica pentru elevi si cadrele didactice

Prelungirea cu o saptamana a vacantei de iarna si amanarea cu o saptamana a incheierii cursurilor din anul scolar 2015-2016 este o masura benefica atat pentru elevi, cat si pentru cadrele didactice, sustin reprezentantii Federatiei Sindicatelor Libere din invatamant FSLI).

Lira turceasca va trece prin cea mai lunga perioada de scaderi saptamanale din ultimii 16 ani

Lira turceasca va trece prin cea mai lunga perioada de scaderi saptamanale din ultimii 16 ani din cauza tulburarilor politice si a inrautatirii securitatii in tara, inainte de alegerile generale din noiembrie, potrivit Bloomberg.

Lira turceasca se indreapta spre cea mai lunga serie de scaderi saptamanale din ultimii 16 ani

Lira turceasca se indreapta spre cea mai lunga serie de scaderi saptamanale din ultimii 16 ani, pe fondul tulburarilor politice si a inrautatirii conditiilor de securitate, inaintea alegerilor generale din noiembrie, relateaza Bloomberg, citat de Mediafax.

Anul scolar debuteaza cu putine noutati si multe probleme vechi

Peste trei milioane de elevi s-au intors, ieri, la scoala cu gandul deja la vacanta de iarna, care a fost prelungita la trei saptamani din acest an. insa o parte din ei au mai constatat ca scoala lor n-a fost modernizata nici in acest an sau ca profesorii de la clasa predau fara calificarea necesara.

Peste trei milioane de elevi si prescolari incep luni cursurile noului an scolar

Peste trei milioane de elevi si prescolari incep luni cursurile noului an scolar, potrivit Agerpres. Potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei, anul scolar 2015 - 2016 are 36 de saptamani de cursuri, insumand 175 de zile lucratoare.

Casa Corpului Didactic din Bacau propune profesorilor si invatatorilor, in noul an scolar, 114 programe de formare continua, din care 36, in premiera

Casa Corpului Didactic Grigore Tabacaru Bacau a lansat oferta de formare continua, destinata cadrelor didactice din judetul Bacau, pentru anul scolar 2015-2016. , avizata de Ministerul Educatiei Nationale. Institutia bacauana ocupa in ultimii ani locul 1 in tara, dupa rezultatele obtinute si volumul programelor si proiectelor desfasurate.

ANAT: Noua structura a anului scolar pagubeste agentiile de turism

Modificarea structurii anului scolar 2015-2016 afecteaza intreaga industrie a turismului, cauzand pagube financiare turoperatorilor romani, dar si turistilor. Saptamana in plus de vacanta, in luna ianuarie, noua perioada de vacanta din luna februarie,.

Asociatia Elevilor din Constanta critica modificarea structurii anului scolar: Inceperea vacantei mari cu o saptamana mai tarziu, pe 24 iunie, nu e benefica pentru elevi

Revenirea la o vacanta de vara care incepe din 24 iunie pastreaza actuala stare de fapt: din cauza conditiilor climatice, elevii nu se pot concentra sa invete, absenteismul este la cote ridicate, iar perioada de examene se prelungeste pana spre mijlocul lunii iulie. Reactia vine din partea Asociatiei Elevilor din Constanta, care critica modificarea structurii anului scolar. Amintim ca Ministerul Educatiei a schimbat structura semestrelor si a vacantelor, cu doar 4 zile inainte ca elevii sa inceapa scoala.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )