Libnet.ro
UNICEF

12:00

UE anunta ca va sustine lupta impotriva Statului Islamic

România Liberă România Liberă,
UE anunta ca va sustine lupta impotriva Statului Islamic

Uniunea Europeana s-a declarat miercuri angajata mai mult ca oricand in sustinerea eforturilor internationale de lupta impotriva Statului islamic SI), dupa decapitarea celui de-al doilea jurnalist american, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

UE, hotarata sa lupte impotriva Statului Islamic dupa decapitarea celui de-al doilea jurnalist

Uniunea Europeana s-a declarat miercuri angajata mai mult ca oricand in sustinerea eforturilor internationale de lupta impotriva Statului islamic SI), dupa decapitarea celui de-al doilea jurnalist.

Australia anunta noi sanctiuni impotriva Rusiei

Australia a anuntat ieri noi sanctiuni impotriva Rusiei in legatura cu ceea ce premierul Tony Abbott a calificat drept actiunile de intimidare a Ucrainei, Kremlinul fiind acuzat de sustinere a gruparilor de insurgenti prorusi care lupta impotriva guvernului la Kiev, relateaza Reuters, citata de Agerpres.

ONU va trimite o misiune sa investigheze crimele Statului Islamic

Consiliul ONU pentru Drepturile Omului a condamnat, astazi, atrocitatile comise in Irak de jihadistii Statului Islamic SI) si a decis sa trimita o misiune acolo, formata din 11 anchetatori, sa stranga dovezi in acest sens, transmite presa straina.

Noul premier al Turciei vrea ca tara sa adere la Uniunea Europeana

Noul premier al Turciei, Ahmet Davutoglu, vrea pace cu militantii kurzi dar si aderarea la Uniunea Europeana. Seful guvernului a declarat in fata Parlamentului ca isi propune rezolvarea conflictului kurd cat.

Malta este a cincea tara care a ratificat Acordul de Asociere intre Republica Moldova si Uniunea Europeana

Parlamentul maltez a ratificat vineri Acordul de Asociere intre Republica Moldova si Uniunea Europeana. Anuntul a fost facut ieri de ministrul de Externe al Republicii Malta, George Vella, in cadrul unei intrevederi cu presedintele Parlamentului moldovean, Igor Corman.

Sondaj: Firmele britanice, in favoarea unui nou acord cu Uniunea Europeana

Mai mult de jumatate dintre firmele din Marea Britanie sunt in favoarea renegocierii relatiei lor cu Uniunea Europeana, potrivit unui sondaj al Camerei Britanice de Comert BCC), citat astazi de Reuters, informeaza surse din presa.

Ultimatum pentru Rusia: Uniunea Europeana cere incetarea actiunilor in Ucraina in cel mult o saptamana

Uniunea Europeana a solicitat duminica Rusiei sa inceteze actiunile in Ucraina. in caz contrar, UE pregateste noi sanctiuni, a anuntat presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, la finalul reuniunii forului.

Uniunea Europeana va anunta VINERI noile sanctiuni impuse Rusiei

Ansamblul masurilor va fi prezentat pana miercuri de catre Comisia Europeana , ambasadorii Celor 28 urmand sa se reuneasca miercuri , joi si vineri, iar pana vineri va fi adoptata o decizie, a anuntat Mogherini intr-o conferinta de presa la Parlamentul European PE).

Donald Tusk: Nu imi pot imagine Uniunea Europeana fara Marea Britanie

Premierul polonez Donald Tusk, viitorul presedinte al Consiliului European, a spus sambata ca nu isi poate imagina o Uniune Europeana fara Marea Britaniei si a promis sa ia in considerare preocuparile .

Donald Tusk: Nu imi pot imagina Uniunea Europeana fara Marea Britanie

Premierul polonez Donald Tusk, viitorul presedinte al Consiliului European, a spus sambata ca nu isi poate imagina o Uniune Europeana fara Marea Britaniei si a promis sa ia in considerare preocuparile .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )