Libnet.ro
UNICEF

11:00

Anuntul facut de ANSVSA in cazul copiilor bolnavi din Arges

Antena3 Antena3,
Anuntul facut de ANSVSA in cazul copiilor bolnavi din Arges

ANSVSA colaboreaza cu Ministerul Sanatatii pentru a descoperi care sunt alimentele care i-au imbolnavit pe copiii internati la Spitalul Marie Curie cu sindrom hemolitic uremic, anunta Autoritatea Nationala. continuă pe Antena3

O noua gafa in cazul bebelusilor din Arges. Testele vitale pentru diagnosticare, uitate in depozite

Alina Petrescu a dezvaluit la Esential, de la Antena 3, o noua gafa a autoritatilor in scandalul bebelusilor imbolnaviti din cauze necunoscute in Arges. Testele rapide, vitale pentru diagnosticarea copiilor.

MS: alimentele sau transmiterea interumana, posibile surse ale imbolnavirii copiilor din Arges

Posibilele surse de imbolnavire in cazul copiilor cu sindrom hemolitic-uremic ar fi alimentele sau transmiterea interumana, a declarat joi Alexandru Rafila, consilierul ministrului Sanatatii, potrivit Agerpres.

O tulpina de E-coli este cauza imbolnavirii copiilor din Arges

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, a declarat joi intr-o conferinta de presa ca a fost identificata cauza imbolnavirii copiilor din Arges, si anume o tulpina de E-coli.

Ministrul Sanatatii: S-a identificat cauza imbolnavilor copiilor din Arges

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, a anuntat in cadrul unei conferinte de presa ca s-a indentificat cauza imbolnavilor copiilor din Arges. Potrivit ministrului, este vorva despre o tulpina a.

Anuntul facut de Telekom

Divizia mobila a grupului Telekom Romania fostul Cosmote) a inregistrat in trim. 4 al anu,ui trecut venituri din servicii de 83 mil. euro, in crestere cu 2,5% fata de anul precedent in timp ce baza de clienti.

Medicii din Arges ameninta ca vor face protest daca seful spitalului de copii va fi demis

Medicii din judetul Arges ameninta ca vor iesi in strada, pentru a protesta, daca directorul Spitalului Judetean de pediatrie va fi demis.

LA ORDINEA ZILEI. Scandalul bebelusilor din Arges. Medicii tin partea managerului - o mama face acuzatii grave, in direct

Revolta impotriva guvernului tehnocrat. O mana de medici de la Spitalul de Pediatrie din Pitesti ii cer explicatii ministrului Sanatatii dupa ce acesta a cerut demisia managerului unitatii sanitare ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )