Libnet.ro
UNICEF

17:00

Anuntul facut de gruparea jihadista Stat Islamic la propriul post de radio

Antena3 Antena3,
Anuntul facut de gruparea jihadista Stat Islamic la propriul post de radio

Gruparea jihadista Stat Islamic SI) a revendicat luni atacul armat soldat cu 50 de morti intr-un club de noapte gay din orasul Orlando statul american Florida), comis de un soldat al. continuă pe Antena3

Statul Islamic a comis trei atentate sinucigase. Mai multe persoane au fost ucise

Gruparea jihadista Stat Islamic a comis duminica trei atentate sinucigase care au vizat fortele guvernului libian de uniune cu care se lupta in orasul Sirte, provocand moartea mai multor persoane,.

Nu exista legatura evidenta intre SI si masacrul de la Orlando

ACTUALIZARE 13:09 Atacul armat din Orlando, revendicat de gruparea jihadista Stat Islamic la propriul post de radio Gruparea jihadista Stat Islamic SI) a revendicat astazi atacul armat soldat cu 50 de morti intr-un club de noapte gay din orasul Orlando statul american Florida), comis de un soldat al califatului, intr-un comunicat oficial difuzat la Al-Bayan, postul de radio al gruparii teroriste, potrivit AFP si Reuters.

Anuntul facut de Netflix la ICEEFest 2016

Dupa ce la inceputul anului, Netflix s-a lansat oficial si in Romania, un reprezentant al companiei a fost prezent pentru prima data la Bucuresti, la ICEEFest 2016, acolo unde a facut mai multe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )