Libnet.ro
UNICEF

09:00

Anuntul facut de INS privind cresterea economica a Romaniei

Antena3 Antena3,
Anuntul facut de INS privind cresterea economica a Romaniei

Institutul National de Statistica a revizuit in minus cu 0,1 puncte procentuale cresterea economica inregistrata in primul trimestru, de la 1,6% la 1,5% fata de ultimul trimestru al anului trecut si de la 4,2%. continuă pe Antena3

Ne indreptam spre o CRESTERE RECORD anul acesta! Anuntul facut de Ponta despre economia Romaniei

Victor Ponta spune ca datele venite de la INS sunt imbucuratoare. Romania are o crestere economica de 4,3% in primul trimestru al acestui an, conform Institutului National de statistica. Premierul spune ca.

Victor Ponta posteaza pe Facebook dupa datele privind cresterea PIB: Cei care vad dezastre peste tot fac propaganda

Victor Ponta comenteaza ultimele date ale Institutului National de Statistica INS) privind cresterea economica raportandu-se doar la datele care prezinta un avans si spunand ca cei care vad doar dezastre peste tot nu fac decat propaganda.

INS: Cresterea economica, revizuita iN SCADERE

Institutul National de Statistica a revizuit, luni, in scadere cu 0,1 puncte procentuale cresterea economica inregistrata in primul trimestru, de la 1,6% la 1,5% fata de ultimul trimestru al anului trecut si de la 4,2% la 4,1% comparativ cu primul trimestru din 2014, in functie de datele ajustate sezonier.

Cresterea economica din primul trimestru a fost revizuita in scadere cu 0,1 puncte procentuale. PIB a crescut cu 1,5% fata de ultimul trimestru din 2014

Institutul National de Statistica INS) a revizuit in minus cu 0,1 puncte procentuale cresterea economica inregistrata in primul trimestru, de la 1,6% la 1,5% fata de ultimul trimestru al anului trecut si de la 4,2% la 4,1% comparativ cu primul trimestru din 2014, in functie de datele ajustate sezonier.

INS a revizuit in scadere cresterea economica din primul trimestru

INS a revizuit in scadere cu 0,1 puncte procentuale cresterea economica din primul trimestru, de la 1,6% la 1,5%, fata de ultimul trimestru al anului trecut, si de la 4,2% la 4,1% comparativ cu primul trimestru din 2014, in functie de datele ajustate.

Cresterea economica a ECE in 2015 surprinde, partial, pozitiv

Sustinuta de revenirea cererii in zona euro si de lichiditatea masiva datorata politicii de relaxare cantitativa a Bancii Centrale Europene, cresterea economica a Europei Centrale si de Est ECE) a surprins pozitiv, dar nu in aceeasi masura peste tot, se arata intr-un raport trimestrial realizat de Unicredit.

Victor Ponta: in trimestrul I din 2015 avem crestere economica de 4,3% fata de acelasi trimestru din 2014. Cei care vad dezastre peste tot nu fac decat propaganda

Premierul Victor Ponta a scris, pe pagina personala de Facebook, despre raportul Institutul National de Statistica INS) privind cresterea produsului intern brut in trimestrul I din 2015. Potrivit datelor furnizate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2424 seconds )