Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anuntul Federatiei franceze de tenis, dupa masacrul de la Manchester Arena. Ce se va intampla cu turneul de la Roland Garros

Antena3 Antena3,
Anuntul Federatiei franceze de tenis, dupa masacrul de la Manchester Arena. Ce se va intampla cu turneul de la Roland Garros

Turneul de tenis de la Roland Garros, care va incepe duminica, va fi supravegheat de 1. 200 de agenti de securitate, a informat Federatia franceza de tenis FFT), scrie Agerpres. 'Vom avea 1. 200 de. continuă pe Antena3

Cum reactioneaza artistii dupa explozia de pe Manchester Arena. Demi Lovato: Plang imaginandu-mi toti acei inocenti care au mers la un concert si-au pierdut viata/ Nicki Minaj: S-au pierdut vieti nevinovate

Artistii internationali au reactionat imediat dupa explozia de la Manchester Arena, care s-a produs la finalul concertului cantaretei Ariana Grande si au transmis condoleante victimelor si mesaje de incurajare artistei, scrie News. ro.

Imaginea care a devenit virala pe Twitter, dupa masacrul de la Manchester Arena. Fanii cantaretei Ariana Grande sunt in doliu!

Numerosi fani prezenti, luni, pe Manchester Arena pentru a o asculta pe cantareata lor preferata si-au pus pe cap faimoasele urechi de iepure, simbolul albumului si turneului Dangerous.

Disperarea unei mame, dupa masacrul de la Manchester Arena: Telefonul fiicei mele de 15 ani nu mai suna!

O mama disperata cere informatii despre fiica ei de 15 ani care a fos data disparuta, dupa atentatul sinucigas de la Manchester Arena, care a ucis 22 de oameni prezenti la un concert Ariana Grande, scrie.

Ambasadorul Romaniei in Marea Britanie, dupa explozia de pe Manchester Arena: in momentul de fata, nu avem indicii ca ar fi si cetateni romani. Vom sti cu exactitate dupa-amiaza

Ambasadorul Romaniei in Marea Britanie, Dan Mihalache, a precizat, marti dimineata, ca pana in momentul de fata, nu exista indicii ca ar fi fost cetateni romani pe Manchester Arena, in momentul in care o explozie a izbucnit, la finalul unui concert al artistei americane Ariana Grande, cauzand moartea a 22 de persoane, intre care si copii, si ranirea altor 59.

FOTO + VIDEO. Ariana Grande, ravasita dupa explozia de pe Manchester Arena, unde a sustinut un concert. 22 dintre fanii acesteia, intre care si copii, au fost ucisi. Artista si-a amanat concertele programate in Europa

Cantareata Ariana Grande s-a declarat devastata, dupa ce 22 de persoane au murit si alte 59 au fost ranite, in urma unei explozii care a avut loc pe Manchester Arena, cand oamenii se pregateau sa plece de la un concert sustinut de ea.

FOTO + VIDEO. Ariana Grande, ravasita dupa explozia de pe Manchester Arena, unde a sustinut un concert. 22 dintre fanii acesteia, intre care si copii, au fost ucisi

Cantareata Ariana Grande s-a declarat devastata, dupa ce 22 de persoane au murit si alte 59 au fost ranite, in urma unei explozii care a avut loc pe Manchester Arena, cand oamenii se pregateau sa plece de la un concert sustinut de ea.

Jurnalista Susanna Reid a izbucnit in lacrimi in direct la TV, dupa atentatul de la Manchester Arena

Atentatul de la Manchester Arena, unde 22 de tineri si-au pierdut viata, nu i-a lasat indiferenti nici pe jurnalistii britanici. Jurnalista Susanna Reid a izbucnit in lacrimi in direct, la TV,.

Reactia presedintelui Iohannis, dupa atentatul de pe Manchester Arena: Sunt furios si intristat de vestile teribile. Romania este solidara cu Marea Britanie

Seful statului, Klaus Iohannis, a reactionat, marti dimineata, pe contul sau de Twitter, dupa explozia de la finalul unui concert al artistei americane Ariana Grande, de pe Manchester Arena, soldat cu moartea a 22 de persoane, intre care si copii, si ranirea altor 59.

Mesajul premierului Grindeanu, dupa atentatul de la Manchester Arena

Premierul Sorin Grindeanu a transmis condoleante victimelor atentatului de la Manchester Arena, marti dimineata, precizand ca Ambadasa Romaniei la Londra e in permanenta legatura cu.

Lumea artistica reactioneaza dupa atacul de pe Manchester Arena: Vieti inocente au fost pierdute. imi pare atat de rau! (VIDEO)

Mai multi artisti internationali au reactionat pe Twitter dupa posibilul atac sinucigas produs luni noapte pe Manchester Arena, la finalul unui concert sustinut de Ariana Grande. Detalii AICI) Ma.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )