Libnet.ro
UNICEF

00:08

Imaginea care a devenit virala pe Twitter, dupa masacrul de la Manchester Arena. Fanii cantaretei Ariana Grande sunt in doliu!

Antena3 Antena3,
Imaginea care a devenit virala pe Twitter, dupa masacrul de la Manchester Arena. Fanii cantaretei Ariana Grande sunt in doliu!

Numerosi fani prezenti, luni, pe Manchester Arena pentru a o asculta pe cantareata lor preferata si-au pus pe cap faimoasele urechi de iepure, simbolul albumului si turneului Dangerous. continuă pe Antena3

Anuntul Federatiei franceze de tenis, dupa masacrul de la Manchester Arena. Ce se va intampla cu turneul de la Roland Garros

Turneul de tenis de la Roland Garros, care va incepe duminica, va fi supravegheat de 1. 200 de agenti de securitate, a informat Federatia franceza de tenis FFT), scrie Agerpres. 'Vom avea 1. 200 de.

Faze tari:Profa de la scoala de maicute s-a facut star porno; Un pastor din Kenya le interzice enoriaselor sa poarte lenjerie intima in biserica; Cererea de demisie a unei tinere a devenit virala

NASA va crea cu ajutorul imprimantei 3D zale pentru calatoria in spatiu. Zalele era o forma de armura populara in timpul Evului Mediu care era. Dai 180. 000 $ si te insori in palatul Cenusaresei. Ce mireasa din lumea asta nu si-a dorit o nunta ca-n povesti? Odata cu primele raze ale dogorelului din cer si.

Demisia unei tinere romance a devenit virala. Mesajul genial pe care i l-a transmis sefului ei - FOTO

Cei care sunt in stare sa puna piciorul in prag cand nu le convine ceva la locul de munca sunt extrem de putini. Si mai putini sunt cei care fac asta in momentul in care renunta la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )