Libnet.ro
UNICEF

11:30

Anuntul presedintelui Iohannis despre pozitia Romaniei in problema imigrantilor clandestini

Antena3 Antena3,
Anuntul presedintelui Iohannis despre pozitia Romaniei in problema imigrantilor clandestini

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la Bruxelles, ca statele UE s-au angajat sa participe la relocarea de migranti, aratand ca Romania va propune prin intermediul MAI numarul de migranti pe care. continuă pe Antena3

Matteo Renzi, despre problema imigrantilor: Italia poate face totul singura in Mediterana. Europa este cea care nu poate sa permita acest lucru

Premerul italian Matteo Renzi a precizat ca desi Italia poate salva singura imigrantii din Marea Mediterana, Europa nu poate sa-si permita sa ignore aceasta problema, informeaza AFP. Problema.

Iohannis, despre criza imigrantilor: Fiecare stat trebuie acum sa anunte daca poate primi imigranti sau nu

Presedintele Klaus Iohannis a facut vineri declaratii de presa dupa incheierea summitului UE despre migratie si securitate, la care s-a decis relocarea a 40. 000 de imigranti aflati deja pe teritoriul UE. Acum, ministrii Internelor trebuie sa transmita Bruxelles-ului daca pot primi imigranti si cati. Daca nu se ofera voluntari pentru acoperirea necesarului de 40. 000 de locuri, atunci liderii se vor reuni pentru a cauta noi solutii.

Premierul italian este revoltat de atitudinea statelor UE in problema imigrantilor

Prim-ministrul italian Matteo Renzi a criticat la Bruxelles atitudinea statelor membre ale Uniunii Europene in legatura cu imigratia clandestina si a solicitat o solutie pentru gazduirea imigrantilor,.

Scrisoare deschisa adresata de ONG-uri presedintelui Iohannis si ministrului Justitiei in cazul eliberarii celor 7 tineri care au violat o eleva din Vaslui

Mai multe organizatii nonguvernamentale au transmis, joi, o scrisoare deschisa presedintelui Romaniei si Ministerului Justitiei, dupa ce Judecatoria Vaslui a dispus eliberarea din arestul la domiciliu a sapte tineri judecati pentru violarea unei eleve navetiste.

Scrisoare deschisa adresata de ONG-uri presedintelui Iohannis si ministrului Justitiei, in cazul eliberarii celor 7 tineri care au violat o eleva din Vaslui

Mai multe organizatii nonguvernamentale au transmis, joi, o scrisoare deschisa presedintelui Romaniei si Ministerului Justitiei, dupa ce Judecatoria Vaslui a dispus eliberarea din arestul la domiciliu a sapte tineri judecati pentru violarea unei eleve navetiste.

Klaus Iohannis, despre migratie: Toate statele UE vor primi imigranti. Fiecare tara va decide numarul lor, pe baza de voluntariat

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a declarat ca la summitul de vara al Consiliul European de la Bruxelles s-a stabilit ca toate statele Uniuneii Europene s-au angajat sa participe la relocarea a 40. 000 de migranti, urmand ca fiecare tara sa decida pe baza de voluntariat cate persoane poate prelua, precizand ca in Romania chestiunea va fi gestionata de MAI.

Mai multi ministri, chemati la Cotroceni de Iohannis. Despre ce au discutat

Presedintele Klaus Iohannis i-a chemat la Cotroceni pe ministrii si reprezentantii altor institutii publice a caror activitate vizeaza relatia cu romanii din strainatate. La discutii au luat parte.

Klaus Iohannis, despre reuniunea Consiliului European de Vara de la Bruxelles: Migratia, securitatea si apararea europeana, cresterea economiei si a fortei de munca, pe agenda de discutii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis va participa joi si vineri la reuniunea Consiliului European de Vara de la Bruxelles, potrivit Administratiei Prezidentiale. Iohannis a precizat in cadrul unei conferinte de presa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )