Libnet.ro
UNICEF

09:00

Iohannis, despre criza imigrantilor: Fiecare stat trebuie acum sa anunte daca poate primi imigranti sau nu

Adevărul Adevărul,
Iohannis, despre criza imigrantilor: Fiecare stat trebuie acum sa anunte daca poate primi imigranti sau nu

Presedintele Klaus Iohannis a facut vineri declaratii de presa dupa incheierea summitului UE despre migratie si securitate, la care s-a decis relocarea a 40. 000 de imigranti aflati deja pe teritoriul UE. Acum, ministrii Internelor trebuie sa transmita Bruxelles-ului daca pot primi imigranti si cati. Daca nu se ofera voluntari pentru acoperirea necesarului de 40. 000 de locuri, atunci liderii se vor reuni pentru a cauta noi solutii. continuă pe Adevărul

Anuntul presedintelui Iohannis despre pozitia Romaniei in problema imigrantilor clandestini

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la Bruxelles, ca statele UE s-au angajat sa participe la relocarea de migranti, aratand ca Romania va propune prin intermediul MAI numarul de migranti pe care.

Diviziunea Europeana: criza imigrantilor dezbina UE. Summitul de la Bruxelles s-a incheiat fara solutii

Cu 153. 000 de imigranti non-UE ajunsi in spatiul comunitar doar de la inceputul acestui an, UE inca nu stie cum va gestiona criza cu care se confrunta. Consiliul European care a avut loc joi si vineri la Bruxelles s-a incheiat cu o non-solutie: liderii UE au decis relocarea a 40. 000 de imigranti din Italia si Grecia, insa nu stiu unde-i vor duce.

Analiza Stratfor: legaturile dintre criza imigrantilor, cea din Grecia si conflictul din Ucraina

Cele trei mari crize prin care trece Europa - cea a imigrantilor, cea elena si conflictul din Ucraina - sunt, de fapt, legate intre ele si au pornit de la granite, scrie George Friedman, fondatorul agentiei de analize geostrategice Stratfor.

Klaus Iohannis, despre migratie: Toate statele UE vor primi imigranti. Fiecare tara va decide numarul lor, pe baza de voluntariat

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a declarat ca la summitul de vara al Consiliul European de la Bruxelles s-a stabilit ca toate statele Uniuneii Europene s-au angajat sa participe la relocarea a 40. 000 de migranti, urmand ca fiecare tara sa decida pe baza de voluntariat cate persoane poate prelua, precizand ca in Romania chestiunea va fi gestionata de MAI.

Mai multi ministri, chemati la Cotroceni de Iohannis. Despre ce au discutat

Presedintele Klaus Iohannis i-a chemat la Cotroceni pe ministrii si reprezentantii altor institutii publice a caror activitate vizeaza relatia cu romanii din strainatate. La discutii au luat parte.

Klaus Iohannis, despre reuniunea Consiliului European de Vara de la Bruxelles: Migratia, securitatea si apararea europeana, cresterea economiei si a fortei de munca, pe agenda de discutii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis va participa joi si vineri la reuniunea Consiliului European de Vara de la Bruxelles, potrivit Administratiei Prezidentiale. Iohannis a precizat in cadrul unei conferinte de presa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )