Libnet.ro
UNICEF

11:30

Diviziunea Europeana: criza imigrantilor dezbina UE. Summitul de la Bruxelles s-a incheiat fara solutii

Adevărul Adevărul,
Diviziunea Europeana: criza imigrantilor dezbina UE. Summitul de la Bruxelles s-a incheiat fara solutii

Cu 153. 000 de imigranti non-UE ajunsi in spatiul comunitar doar de la inceputul acestui an, UE inca nu stie cum va gestiona criza cu care se confrunta. Consiliul European care a avut loc joi si vineri la Bruxelles s-a incheiat cu o non-solutie: liderii UE au decis relocarea a 40. 000 de imigranti din Italia si Grecia, insa nu stiu unde-i vor duce. continuă pe Adevărul

Iohannis, despre criza imigrantilor: Fiecare stat trebuie acum sa anunte daca poate primi imigranti sau nu

Presedintele Klaus Iohannis a facut vineri declaratii de presa dupa incheierea summitului UE despre migratie si securitate, la care s-a decis relocarea a 40. 000 de imigranti aflati deja pe teritoriul UE. Acum, ministrii Internelor trebuie sa transmita Bruxelles-ului daca pot primi imigranti si cati. Daca nu se ofera voluntari pentru acoperirea necesarului de 40. 000 de locuri, atunci liderii se vor reuni pentru a cauta noi solutii.

Liderii europeni abordeaza criza imigrantilor. Ce masuri au luat acestia

Liderii europeni, reuniti joi si vineri la Bruxelles, au fost de acord sa accelereze relocarea a mii de imigranti care au ajuns in Italia si Grecia traversand Marea Mediterana, relateaza BBC News Online,.

Analiza Stratfor: legaturile dintre criza imigrantilor, cea din Grecia si conflictul din Ucraina

Cele trei mari crize prin care trece Europa - cea a imigrantilor, cea elena si conflictul din Ucraina - sunt, de fapt, legate intre ele si au pornit de la granite, scrie George Friedman, fondatorul agentiei de analize geostrategice Stratfor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )