Libnet.ro
UNICEF

01:05

APAPR: Fondurile de pensii au ajuns la active de 3 miliarde euro in septembrie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
APAPR: Fondurile de pensii au ajuns la active de 3 miliarde euro in septembrie

Fondurile de pensii au ajuns la sfarsitul lunii septembrie la un numar total de participanti de 6,3 milioane conturi individuale) si administreaza active nete de peste 13,5 miliarde lei 3,02 miliarde euro), se arata intr-un comunicat al Asociatiei pentru Pensiile Administrate Privat din Romania APAPR). continuă pe Ziarul Bursa

Bancile din Cipru ar putea avea nevoie de capital aditional de 1,5 miliarde euro

Bancile din Cipru ar putea avea nevoie de capital de inca 1,5 miliarde euro 2 miliarde dolari), peste fondurile de 2,5 miliarde euro alocate de UE pentru sprijinirea sectorului financiar al tarii, ca sa faca fata cresterii volumului creditelor fara acoperire, conform agentiei de evaluare Moody's Investors Service.

Bancile ramburseaza anticipat catre BCE 7,7 miliarde euro

Bancile din zona euro vor rambursa, saptamana aceasta, 7,675 miliarde euro din imprumuturile contractate de la Banca Centrala Europeana BCE) prin programul de urgenta pe trei ani LTRO Longer Term Refinancing Operations), derulat in 2011 si 2012.

Greseala de dactilografiere: Guvernul spaniol a publicat o estimare a datoriei publice de 10 miliarde euro

Dintr-o greseala de dactilografiere, Guvernul spaniol a publicat o estimare a datoriei publice de 99,8% din PIB pentru anul 2014, in loc de 98,9%. Acesta eroare, care echivaleaza cu 10 miliarde euro, a fost.

10 miliarde euro plus la datoria publica a Spaniei, dintr-o eroare de scris

Guvernul spaniol a publicat dintr-o greseala de dactilografiere o estimare a datoriei publice de 99,8% din PIB pentru 2014, in loc de 98,9%, eroare echivalenta cu 10 miliarde de euro, care a fost corectata abia dupa patru zile, relateaza AFP, citata de Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )