Libnet.ro
UNICEF

01:05

10 miliarde euro plus la datoria publica a Spaniei, dintr-o eroare de scris

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
10 miliarde euro plus la datoria publica a Spaniei, dintr-o eroare de scris

Guvernul spaniol a publicat dintr-o greseala de dactilografiere o estimare a datoriei publice de 99,8% din PIB pentru 2014, in loc de 98,9%, eroare echivalenta cu 10 miliarde de euro, care a fost corectata abia dupa patru zile, relateaza AFP, citata de Mediafax. continuă pe Ziarul Bursa

Greseala de dactilografiere: Guvernul spaniol a publicat o estimare a datoriei publice de 10 miliarde euro

Dintr-o greseala de dactilografiere, Guvernul spaniol a publicat o estimare a datoriei publice de 99,8% din PIB pentru anul 2014, in loc de 98,9%. Acesta eroare, care echivaleaza cu 10 miliarde euro, a fost.

O greseala de dactilografiere a marit datoria publica a Spaniei cu 10 miliarde de euro

O eroare de dactilografiere a marit datoria publica a Spaniei cu zece miliarde de euro. Guvernul de la Madrid a inversat, din greseala, cifrele estimate pentru datoria publica in proiectul de buget pentru anul.

O greseala de scriere a adus Spaniei o datorie publica cu 10 miliarde de euro mai mare

Guvernul spaniol a publicat dintr-o greseala de dactilografiere o estimare a datoriei publice de 99,8% din PIB pentru 2014, in loc de 98,9%, eroare echivalenta cu 10 miliarde de euro care a fost corectata abia dupa patru zile, relateaza AFP, citat de.

O eroare de scriere a umflat datoria Spaniei 10 MLD. euro

Guvernul spaniol a publicat dintr-o greseala de dactilografiere o estimare a datoriei publice de 99,8% din PIB pentru 2014, in loc de 98,9%, eroare echivalenta cu 10 miliarde de euro care a fost corectata abia dupa patru zile, relateaza AFP, citat de.

APAPR: Fondurile de pensii au ajuns la active de 3 miliarde euro in septembrie

Fondurile de pensii au ajuns la sfarsitul lunii septembrie la un numar total de participanti de 6,3 milioane conturi individuale) si administreaza active nete de peste 13,5 miliarde lei 3,02 miliarde euro), se arata intr-un comunicat al Asociatiei pentru Pensiile Administrate Privat din Romania APAPR).

Bancile din Cipru ar putea avea nevoie de capital aditional de 1,5 miliarde euro

Bancile din Cipru ar putea avea nevoie de capital de inca 1,5 miliarde euro 2 miliarde dolari), peste fondurile de 2,5 miliarde euro alocate de UE pentru sprijinirea sectorului financiar al tarii, ca sa faca fata cresterii volumului creditelor fara acoperire, conform agentiei de evaluare Moody's Investors Service.

Bancile ramburseaza anticipat catre BCE 7,7 miliarde euro

Bancile din zona euro vor rambursa, saptamana aceasta, 7,675 miliarde euro din imprumuturile contractate de la Banca Centrala Europeana BCE) prin programul de urgenta pe trei ani LTRO Longer Term Refinancing Operations), derulat in 2011 si 2012.

Spania: O greseala de dactilografiere a adaugat 10 mld. ...

Guvernul spaniol a publicat dintr-o greseala de dactilografiere o estimare a datoriei publice de 99,8% din PIB pentru 2014, in loc de 98,9%, eroare echivalenta cu 10 miliarde de euro care a fost corectata abia dupa patru zile, relateaza Mediafax. Exista o erata, a explicat un purtator de cuvant al Ministerului Economiei, care a precizat ca cifrele au fost inversate atunci cand proiectul de buget pe anul viitor a fost prezentat in Parlament la inceputul saptamanii. La sfarsitul anului 2011, .

Comisia Europeana a rambursat Romaniei peste 2 miliarde de euro. Pentru ce sectoare s-au facut platile

Comisia Europeana a rambursat Romaniei peste doua miliarde de euro in perioada 1 ianuarie - 2 octombrie 2013, suma totala returnata in actuala perioada de programare fiind de peste 4,2 miliarde de euro, potrivit datelor transmise de Ministerul Fondurilor Europene.

Saracii, mai importanti decat elevii. Ialomita a investit in asistenta sociala 10 milioane de euro

Din punct de vedere investitional, Ialomita se afla pe ultimele locuri in Regiunea Sud-Muntenia. Cu toate acestea, singurul domeniu in care au fost pompate sume importante de bani ramane cel al asistentei sociale. in ultimii trei ani, saracii din ialomita au beneficiat de 10 milioane de euro. Educatia n-a primit niciun leu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )