Libnet.ro
UNICEF

22:00

Aplicatia care te salveaza in caz de accident rutier

Antena3 Antena3,
Aplicatia care te salveaza in caz de accident rutier

Vesti bune pentru soferii care se tem de un eventual accident grav. Un student din Chile a creat o aplicatie pentru telefoane inteligente care detecteaza miscarile bruste asociate, de regula, cu accidentele auto. continuă pe Antena3

Cluj: Seful Politiei din Floresti, implicat intr-un grav accident rutier

Seful Politiei Locale din Floresti, judetul Cluj, a fost implicat intr-un accident rutier. Cristian Bonda, aflat la volanul masinii de serviciu ar fi intrat pe contrasens si s-a izbit frontal de un alt autoturism.

Uber, aplicatia care a bagat spaima in taximetristi, spune ca poate crea 50.000 de locuri de munca in Europa in 2015

Uber, aplicatia care permite aproape oricarui sofer sa devina taximetrist, promite prin vocea CEO-ului Travis Kalanick ca poate crea 50. 000 de locuri de munca in Europa anul acesta, ca parte a unei expansiuni fara precedent. Uber a fost intens criticata in ultimele saptamani din cauza unor incidente cu soferii sai, dar si din cauza ca se lanseaza in multe orase fara a-i pasa de legislatia din domeniul taximetriei. Travis Kalanick a indulcit tonul fata de taxi-urile clasice si spune ca unele legi au scopul lor, dar Uber poate fi o solutie in locurile cu somaj mare. Uber isi pregateste si intrarea in Romania unde a inceput recrutarile pentru filiala din Bucuresti.

Suceava. Doi tineri, la un pas de moarte, intr-un accident rutier

Un tanar de 19 ani si o adolescenta de 15 ani, au fost grav raniti, duminica dupa-amiaza, dupa ce masina care era condusa de tanar a intrat intr-un cap de pod, din localitatea Dumbraveni, judetul Suceava, informeaza MEDIAFAX.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2481 seconds )