Libnet.ro
UNICEF

10:30

Apple, anchetata de Comisia Europeana pentru ajutoare fiscale ilegale in Irlanda

B1 B1,
Apple, anchetata de Comisia Europeana pentru ajutoare fiscale ilegale in Irlanda

Uniunea Europeana va acuza oficial Apple pentru ajutor ilegal primit in Irlanda, prin intelegeri speciale privind taxele, de-a lungul a 20 de ani, informeaza Financial Times, potrivit theguardian. com. O ancheta a. continuă pe B1

Apple risca o amenda de cateva miliarde de euro pentru ca ar fi beneficiat de ajutoare fiscale ilegale in Irlanda

Apple risca amenda de cateva miliarde de euro daca o ancheta declansata de Comisia Europeana va ajunge la concluzia ca gigantul american a avut o intelegere speciala cu autoritatile din Irlanda pentru a beneficia de facilitati fiscale ilegale, scrie Financial Times. Apple are o prezenta puternica in Irlanda, cu 4. 000 de angajati la sediul din Cork si activeaza din 1980 in aceasta tara.

Comisia Europeana a publicat integral textul viitorului acord comercial UE-Canada, considerat model de lucru pentru TTIP. Negocierile s-au incheiat oficial, in pofida obiectiilor Germaniei

Comisia Europeana a facut public, vineri, textul integral al Acordului economic si comercial UE-Canada CETA), document ce ar urma sa elimine 99% din barierele tarifare in relatiile comerciale si de afaceri UE-SUA si care este considerat model de lucru in negocierile pentru viitorul Acord de liber schimb UE-SUA TTIP). Premierul canadian Stephen Harper, presedintele Consiliului European Herman Van Rompuy si presedintele Comisiei Europene Jose Manuel Barroso au semnat, in cadrul unui summit desfasurat la Ottawa, o declaratie ce marcheaza oficial incheierea negocierilor pentru CETA, impotriva avertismentelor de ultim moment ale Germaniei ca nu va semna CETA daca nu se elimina unele prevederi-cheie din text.

Comisia Europeana a publicat un ghid impotriva casatoriilor de convenienta

Comisia Europeana CE) a publicat un ghid pentru a ajuta statele membre ale UE sa ia masuri impotriva casatoriilor de convenienta intre cetateni UE si resortisanti ai tarilor terte, in contextul legislatiei Uniunii Europene privind libera circulatie, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Comisia Europeana: Romanii sunt pe primul loc in topul europenilor care lucreaza in alta tara UE

Peste 7 milioane de cetateni UE traiau si lucrau in alt stat membru in 2013, pe primul loc aflandu-se romanii - peste 1,2 milioane, urmati de polonezi si de italieni, a anuntat, joi, Comisia Europeana. Anul trecut, peste sapte milioane de cetateni UE traiau si munceau in alta tara membra.

Comisia Europeana: Romanii, pe primul loc in topul europenilor care lucreaza peste hotare

Dintre cei peste 7 milioane de cetateni europeni care traiau si munceau, in 2013, in alt stat membru UE, cei mai multi erau romani, conform datelor Comisiei Europene. Peste 1,2 milioane de romani lucrau anul trecut in alte tari din Uniunea Europeana, fiind urmati de polonezi si italieni.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2491 seconds )