Libnet.ro
UNICEF

12:00

Comisia Europeana: Romanii sunt pe primul loc in topul europenilor care lucreaza in alta tara UE

Hotnews Hotnews,
 Comisia Europeana: Romanii sunt pe primul loc in topul europenilor care lucreaza in alta tara UE

Peste 7 milioane de cetateni UE traiau si lucrau in alt stat membru in 2013, pe primul loc aflandu-se romanii - peste 1,2 milioane, urmati de polonezi si de italieni, a anuntat, joi, Comisia Europeana. Anul trecut, peste sapte milioane de cetateni UE traiau si munceau in alta tara membra. continuă pe Hotnews

Romanii, pe primul loc in topul europenilor care lucreaza in alta tara UE

Peste 7 milioane de cetateni UE traiau si lucrau in alt stat membru in 2013, pe primul loc aflandu-se romanii - peste 1,2 milioane -, urmati de polonezi si de italieni, a anuntat, joi, Comisia Europeana,.

Comisia Europeana: Romanii, pe primul loc in topul europenilor care lucreaza peste hotare

Dintre cei peste 7 milioane de cetateni europeni care traiau si munceau, in 2013, in alt stat membru UE, cei mai multi erau romani, conform datelor Comisiei Europene. Peste 1,2 milioane de romani lucrau anul trecut in alte tari din Uniunea Europeana, fiind urmati de polonezi si italieni.

Romanii sunt pe primul loc in topul europenilor care au lucrat in 2013 in alta tara din cadrul UE

Romanii se afla pe primul loc in topul europenilor care au lucrat, in anul 2013, in alt stat membru al UE decat tara natala, anunta Comisia Europeana. Potrivit datelor publicate joi de CE, peste sapte.

Romanii, pe primul loc in UE la munca peste hotare

Peste sapte milioane de cetateni europeni munceau si locuiau in alta tara in 2013, conform datelor Comisiei Europene, citate de Mediafax. Pe primul loc in acest clasament se afla romanii 1,2 milioane), urmati de polonezi si italieni.

Cantareata care rescrie istoria. Albumele sale, pe primul loc in topul Bilboard in fiecare din ultimele 6 decenii

Cantareata Barbra Streisand a facut istorie in topul american al albumelor, devenind singurul artist din lume cu materiale discografice care au ajuns pe primul loc in Billboard 200 in fiecare dintre ultimele sase.

Comisia Europeana a lansat inca o procedura de infringement impotriva Romaniei, pe care o acuza ca nu isi protejeaza cetatenii de poluare

Comisia Europeana a lansat, joi, un infringement impotriva Romaniei, pe motiv ca aceasta nu isi protejeaza cetatenii de poluarea cu particule fine, precizand ca, potrivit rapoartelor, cetatenii din unele zone din Bucuresti, Brasov si Iasi sunt expusi continuu unor niveluri nesanatoase de poluare.

Google, amenintata de Comisia Europeana cu o amenda de 6 miliarde de dolari, pentru practici anticoncurentiale pe piata UE

Comisarul european pentru concurenta, Joaquin Almunia, a avertizat, marti, Google ca risca sa fie amendata de Comisia Europeana, daca raspunsul companiei americane nu mrege in directia buna in dosarul in care este acuzata de abuz de pozitie dominanta pe piata europeana. Astfel, Google, risca o amenda de 10% din cifra sa de afaceri, echivaland cu circa 6 miliarde de dolari.

Comisia Europeana a publicat un ghid impotriva casatoriilor de convenienta

Comisia Europeana CE) a publicat un ghid pentru a ajuta statele membre ale UE sa ia masuri impotriva casatoriilor de convenienta intre cetateni UE si resortisanti ai tarilor terte, in contextul legislatiei Uniunii Europene privind libera circulatie, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Comisia Europeana a aprobat preluarea benzinariilor Eni din Romania, Cehia si Slovacia de catre MOL

Comisia Europeana a aprobat preluarea de catre grupul maghiar MOL a unui numar de 208 benzinarii detinute de catre grupul italian Eni in Romania, Cehia si Slovacia, potrivit unei informari a Executivului comunitar.

Comisia Europeana ameninta statul roman cu justitia UE, pentru poluarea cu particule fine

Comisia Europeana ameninta joi statul roman cu o actiune la Curtea de Justitie a Uniunii Europene, daca nu ia masuri pentru a se conforma normelor comunitare in privinta protectiei bucurestenilor, brasovenilor si iesenilor impotriva poluarii cu particule fine.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2488 seconds )