Libnet.ro
UNICEF

06:00

Apple este amendata pentru o tehnologie din pagerele de acum 20 de ani

Playtech Playtech,
Apple este amendata pentru o tehnologie din pagerele de acum 20 de ani

Desi putini dintre voi isi mai aduc aminte de pagerele de la inceputul anilor 90, se pare ca acele gadgeturi au venit primele cu o tehnologie folosita acum de Apple. Este incredibil pentru ce patente sunt date uneori in judecata marile companii din industria IT. Apple, de exemplu, care este considerata cea mai valoroasa companie din lume, in fata Microsoft sau Exxon Mobil, a avut recent o problema cu niste patente desprinse din clasicele pagere. Un tribunal din Districtul de []. continuă pe Playtech

Federer este incert pentru finala de Cupa Davis

Roger Federer este incert pentru finala de Cupa Davis pe care Elvetia o va disputa cu Franta, in perioada 21-23 noiembrie la Lille.

Porosenko: Ucraina este pregatita pentru un RAZBOI TOTAL cu Rusia

Presedintele ucrainean, Petro Porosenko, acuza Rusia ca nu respecta prevederile acordului de la Minsk si spune ca Ucraina este pregatita pentru un razboi total. Liderul de la Kiev a declarat intr-un interviu.

Ipostaza revoltatoare in care a fost prins un politist prahovean. Acum este ARESTAT pentru 29 de zile

Un politist prahovean a fost arestat pentru 29 de zile pentru santaj si camatarie. in urma unui flagrant, agentul de la Rutiera Dorian Doman este suspectat ca ar fi luat, prin amenintari, 35. 000 de euro.

Tariceanu: Iohannis este inadecvat pentru functia de presedinte, nu are nici experienta, nici competentele necesare

Fostul candidat la prezidentiale Calin Popescu Tariceanu a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca desi Klaus Iohannis a castigat alegerile, il considera o persoana neadecvata pentru aceasta.

Yahoo Messenger si Yahoo Mail, indisponibile mai multe ore pentru utilizatorii din Romania

Utilizatorii Yahoo Mail si Yahoo Messenger din Romania intampina probleme de logare in ultimele doua zile. Serviciul a fost picat timp de mai multe ore in cursul diminetii de joi, iar mai multi utilizatori s-au.

Sase dosare penale pentru VOTUL din diaspora

Update 14. 03 - Hosul de la votul din diaspora se lasa cu dosare penale. Au fost dschise sase dosare penale in rem pentru nereguli sesizate de oameni la sectiile de votare de peste granite. Plangerile vizeaza multe .

Se putea da ordonanta pentru sectiile din diaspora

Actualizare 09:20 Procurorul general: Urmarire penala in rem privind votul din diaspora Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, a anuntat, in urma cu putin timp, ca a fost inceputa urmarirea penala in rem asupra faptei) privind cazuri de impiedicare a votului in diaspora.

Cod galben de inundatii, joi si vineri, pentru rauri din cinci judete (FOTO)

Mai multe rauri din judetele Botosani, Iasi, Vaslui, Bacau si Galati vor fi, in intervalul joi, ora 6. 00 - vineri, ora 18. 00, sub cod galben de inundatii, conform unei atentionari emise de Institutul.

Gabriela Vranceanu Firea, sanctiune de la CNDC pentru declaratia din campanie despre familiile fara copii

Senatorul Gabriela Vranceanu Firea a fost sanctionata cu avertisment de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), pentru afirmatia despre familiile fara copii, institutia condamnand public astfel de declaratii, pe motiv ca sunt.

Republica Moldova anunta simplificarea procedurii de votare pentru alegatorii din diaspora. Trei sectii noi de votare, in Romania

Oficialii din Republica Moldova anunta simplificarea procedurii pentru cetatenii moldoveni din diaspora la alegerile parlamentare care vor avea loc in 30 noiembrie. in Romania urmeaza sa fie infiintate trei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )