Libnet.ro
UNICEF

01:05

Apple pierde pentru prima data un proces in fata Samsung

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Apple pierde pentru prima data un proces in fata Samsung

Apple a inregistrat prima infrangere in fata Samsung intr-un caz legat de patente judecat in SUA, iar decizia ar putea insemna interdictia importurilor pe piata americana pentru unele dispozitive mai vechi ale companiei americane, inclusiv iPhone 4,. continuă pe Wall-Street Ro

Apple pierde pentru prima data in fata Samsung intr-un caz legat de patente judecat in SUA

Apple a inregistrat prima infrangere in fata Samsung intr-un caz legat de patente judecat in SUA, iar decizia ar putea insemna interdictia importurilor pe piata americana pentru unele dispozitive mai vechi ale companiei americane, inclusiv iPhone 4, potrivit Bloomberg.

FOTO Mika Hakkinen, dublu campion mondial de Formula 1, a sosit pentru prima data in Romania pentru a promova consumul responsabil de alcool

Dublul campion mondial de Formula 1, finlandezul Mika Hakkinen, a sosit miercuri pentru prima data in Romania in calitate de ambasador al campaniei Join the pact, care incearca sa-i determine pe romani sa constientizeze cat de nociv este consumul de alcool inainte de a se urca la volan.

FOTO Spovedanie. Zeci de elevi au fost impartasiti pentru prima data de episcopul greco-catolic, Virgil Bercea

Catedrala Sfantul Nicolae din Oradea a gazduit un eveniment important pentru 27 de copii din clasa a III-a A de la Liceul Greco-Catolic Iuliu Maniu si din Parohia Sfantul Nicolae, care au facut prima lor impartasanie solemna in cadrul Sfintei Liturghii arhieresti, celebrata de PS Virgil Bercea, episcopul greco-catolic de Oradea. De Ziua copilului, cei 27 de elevi au facut prima spovada din viata lor.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )