Libnet.ro
UNICEF

00:08

UE a aprobat noi sanctiuni impotriva Rusiei - diplomati

Hotnews Hotnews,
 UE a aprobat noi sanctiuni impotriva Rusiei - diplomati

Uniunea Europeana a aprobat luni o noua serie de sanctiuni impotriva Rusiei, in contextul crizei din Ucraina, insa a precizat ca punerea in aplicare a acestor sanctiuni ar putea fi amanata cateva zile, pentru a da timp Moscovei sa-si continue eforturile de pace, au anuntat diplomati, potrivit Mediafax. Noile sanctiuni trebuie sa restranga accesul la pietele de capital pentru marile companii petroliere rusesti Rosneft si Transneft, precum si activitatile petroliere ale gigantului Gazprom. continuă pe Hotnews

Oficial rus: UE trebuie sa renunte la noi sanctiuni impotriva Rusiei, in contextul armistitiului din Ucraina

Uniunea Europeana trebuie sa renunte la adoptarea de noi sanctiuni impotriva Rusiei, in conditiile in care la Minsk s-a ajuns la un acord de incetare a focului in Ucraina, considera seful Comisiei pentru afaceri externe din cadrul Dumei de Stat camera inferioara a parlamentului rus), Alexey Pushkov.

Ministerul rus de Externe: UE analizeaza noi sanctiuni impotriva Rusiei, dar nu stie cum sa opreasca razboiul din Ucraina

Uniunea Europeana analizeaza noi sanctiuni impotriva Rusiei, insa habar nu are cum sa opreasca razboiul din Ucraina, a declarat joi Ministerul rus de Externe, informeaza Itar-Tass. Am.

Moscova: Uniunea Europeana analizeaza noi sanctiuni impotriva Rusiei pentru ca nu stie cum sa opreasca razboiul

Ministerul rus de Externe a acuzat Uniunea Europeana ca analizeaza noi sanctiuni impotriva Rusiei pentru ca nu stie clar cum sa opreasca razboiul din Ucraina, relateaza Itar-Tass. Am spus de multe ori ca.

UE a aprobat o noua serie de sanctiuni impotriva Rusiei

Uniunea Europeana a aprobat luni o noua serie de sanctiuni impotriva Rusiei. Potrivit oficialilor europeni, punerea in aplicare a acestor sanctiuni ar putea fi amanata cateva zile, pentru a da timp Moscovei.

UPDATE. Statele UE au ajuns la un acord asupra noilor sanctiuni impotriva Rusiei. Reactia Kremlinului

Ambasadorii celor 28 de state membre ale Uniunii Europene UE) au aprobat vineri seara, la Bruxelles, noi sanctiuni economice impotriva Rusiei ca urmare a subminarii suveranitatii Ucrainei, in pofida semnarii unui armistitiu intre Kiev si rebelii prorusi, informeaza Mediafax.

Statele UE au ajuns la un acord asupra noilor sanctiuni impotriva Rusiei

Ambasadorii celor 28 de state membre ale Uniunii Europene UE) au aprobat vineri seara, la Bruxelles, noi sanctiuni economice impotriva Rusiei ca urmare a subminarii suveranitatii Ucrainei, in pofida semnarii unui armistitiu intre Kiev si rebelii prorusi, informeaza Mediafax.

Ministrul rus al Apararii ar putea fi inclus pe lista de sanctiuni impotriva Rusiei

Ministrul rus al Apararii Serghei Soigu ar putea fi inclus de Uniunea Europeana pe lista persoanelor vizate de sanctiuni, in urma invadarii militare a Ucrainei, sustin surse europene, potrivit AFP.

Sursa europeana: Noi sanctiuni UE programate pentru Gazprom Neft, Rosneft si Transneft

Noile sanctiuni impotriva Rusiei pe care Uniunea Europeana urmeaza sa le adopte astazi vor restrange accesul la pietele de capital pentru marile companii petroliere rusesti Rosneft, Transneft si Gazprom Neft, a declarat o sursa europeana, citata de Reuters.

Londra: Noile sanctiuni contra Rusiei ar putea fi anulate daca se ajunge la un armistitiu

Adoptarea unor noi sanctiuni impotriva Rusiei ar putea fi anulata daca se ajunge la un armistitiu in Ucrasina, a precizat vineri, ministrul britanic al Afacerilor Externe, in cadrul summitului NATO de la Newport, informeaza AFP.

Statele membre ale UE aproba noi sanctiuni contra Rusiei

Uniunea Europeana a aprobat luni seara o noua serie de sanctiuni contra Rusiei, in cadrul crizei din Ucraina. UE a precizat ca punerea in aplicare a sanctiunilor ar lua cateva zile pentru a da timp Moscovei s.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,248 seconds )