Libnet.ro
UNICEF

08:00

Arbori cazuti si masini avariate dupa furtuna din Capitala

Hotnews Hotnews,
 Arbori cazuti si masini avariate dupa furtuna din Capitala

Mai multi arbori au fost doborati pe carosabil si autovehicule, in urma vantului puternic si a ploii de miercuri dupa-amiaza din Bucuresti, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Copaci cazuti dupa furtuna din Capitala (VIDEO)

Mai multi copaci au cazut dupa furtuna care a cuprins Capitala miercuri seara. De asemenea, si un panou publicitar a cazut peste linia de tramvai in zona Doamna Ghica, informeaza B1 TV. Meteorologii au anuntat.

Ce a lasat in urma furtuna din Capitala

Cinci masini au fost avariate in timpul furtunii din Capitala si 11 copaci au fost doborati de vant, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov, Daniel Vasile.

Bilantul furtunii care a maturat Capitala: 11 copaci cazuti si cinci masini avariate

Miercuri, dupa furtuna din Capitala, mai multi pomi si un panou publictar au fost daramati din pricina vantului puternic. De asemenea, cinci autoturisme au fost avariate.

Cinci masini avariate si 11 copaci doborati, in urma furtunii din Bucuresti

Cinci autoturisme au fost avariate in timpul furtunii din Capitala si 11 copaci au fost doborati de vant, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov, Daniel.

Ilie Nastase, operat de urgenta la un spital privat din Capitala. Ce a patit fostul jucator de tenis

Fostul jucator de tenis, Ilie Nastase, a fost operat, miercuri, intr-un spital privat din Capitala, pentru o hernie inghinala.

Copiii cu autism, tratati in premiera in camera viselor, de luni, la Spitalul Gorgos din Capitala: Specialistii unitatii, instruiti de un profesor din Germania

Copiii cu autism vor putea fi tratati, incepand de luni, in premiera in Romania, in camera Snoezelen sau camera viselor, deschisa la Spitalul de Psihiatrie Titan Gorgos, dupa ce specialistii unitatii au.

Klaus Iohannis, reactie dupa votul din Parlament in cazul lui Victor Ponta

Presedintele Klaus Iohannis a publicat pe Facebook un mesaj in care solicita demisia premierului Victor Ponta. Mesajul vine dupa ce deputatii au respins solicitarea de incuviintare a urmaririi penale a.

PSD sare in apararea lui Ponta, dupa interceptarile din dosarul cumnatului premierului

Stenogramele interceptarilor dintr-un dosar de coruptie din Prahova in care apare si numele lui Victor Ponta, dar si cel al lui Crin Antonescu nu au legatura cu premierul, sunt discutii intre fostul presedinte al CJ Prahova, Adrian Semcu si Crin Antonescu in legatura cu desemnarea candidatilor USL la alegerile din 2012, a subliniat senatorul PSD, Daniel Savu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )